evomag.ro
 

urbannews.ro


Titlu: urbannews.ro
Descriere: Site stiri, informatii despre tzepari, fraude si ceea ce vine cu ele.
URL: http://www.urbannews.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: informatii despre tzepari, fraude

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Stiri din Sebes
Sebesinfo.ro este ziarul online care iti aduce stiri din municipiul Sebes si din judetul Alba. Aici gasesti cele mai noi informatii din administratie, economie, invatamant, cultura politica, sport, dar si imagini din viata mondena a orasului.

HALLEWOOD
Acesta este un site de umor fin, satira si pamflete, al carui continut este generat de evenimentele ce se desfășoară pe plaiurile mioritice, dar nu numai si care pot fi transformate cu succes în scenarii de filme SF sau cărți după care să se toarne filme SF. Orice asemănare a personajelor de pe acest site cu persoane din lumea reală este pur întâmplătoare și nimeni nu ar trebui să se simtă lezat de informațiile apărute pe acest site, ele nefiind veridice.

Roman24 online TV
Roman24 Online este, așa cum spune și numele, o televiziune dedicată exclusiv mediului online. Emitem pe www.roman24.ro. Roman24 Online este televiziunea ce poate fi accesată de orice persoana care are acces la internet, de pe telefon, tableta, PC. Roman24 Online ofera posibilitatea și celor care locuiesc în străinătate să vadă ceea ce se întâmplă, zi de zi, în judetul, orașul lor natal.

TV Online
Gasesti o multime de posturi Tv care pot fi vizionate la cea mai bun claritate online, din Romania sau strainatate , direct pe calculatorul tau fara sa instalezi un tuner tv.Recent s-a adaugat si categoria posturilor de Radio Online care pot fi ascultate direct din browser.

Stiri din Comunca Gornet
Comuna Gornet este o comuna de deal, asezata chiar in centrul judetului Prahova, la interferenta zonei de campie cu zona de deal, la jumatatea distantei dintre orasele Ploiesti si Valenii de Munte, lateral dreapta de drumul naţional DN 1A cu o populaţie de 3 127 (datele provin de la ultimul recensamant al populatiei din anul 2002).