elefant.ro
 

findjob.ro


Titlu: findjob.ro
Descriere: Motor de cautare cu peste 20.000 joburi. Deschide ochii si lasa-i pe altii sa caute jobul potrivit pentru tine.
URL: http://www.findjob.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, job, joburi

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

un site plin de bani numai pentru dvs
este un site generator de venituri online ce va propune o afacere serioasa din care se poate trai decent

Firma Recrutare Personal si Servicii Resurse Umane - BIA
Servicii de recrutare si servicii Resurse Umane. BIA ofera servicii profesioniste de recrutare si servicii in domeniul resurselor umane.Valorile care ne ghideaza, si anume Profesionalism, Pasiune si Parteneriat stau la baza succesului companiei.

Munca Navigatori - www.emarinar.ro
Inscrie-te in cea mai mare baza de date a navigatorilor nostri romani si cauta printe miile de anunturi de angajare publicate de agenti de renume din Constanta. Ca si agent de crewing poti posta online si gratuit anunturi de angajare pentru marinari romani in cautarea unui loc de munca pe nave de tip container, ahts, bulk carriers, tancuri, pasagere, LNG, LPG si altele.

VIDEO CHAT
Suntem o echipa tanara si profesionala care se ocupa cu recrutarea modelelor, pentru sesiuni erotice de videochat.Intretinem o comunitate online in care poti gasi raspunsuri la toate intrebarile tale legate de videochat.Daca ai nevoie de un loc de munca la un studio de videochat,noi suntem solutia

Lucrezi acasa, munca la domiciliu, loc de munca
Vei avea propriul magazin online din care poti sa iti faci cumparaturi la un pret mai bun decat in supermarket. Poti sa ai clienti chiar si din alte tari. Ei isi comanda singuri de pe site-ul tau. Ceea ce trebuie sa faci, este sa iti creezi o retea cat mai mare de magazine online, adica oameni care sa aiba propriul magazin si vei castiga din tot rulajul pe toate magazinele.