vivacredit.ro
 

findjob.ro


Titlu: findjob.ro
Descriere: Motor de cautare cu peste 20.000 joburi. Deschide ochii si lasa-i pe altii sa caute jobul potrivit pentru tine.
URL: http://www.findjob.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, job, joburi

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Recrutare forta de munca:personal IT&C, bone, menajere, ingrijire bolnavi
Acceda Consulting este o firma de recrutare si selectie de forta de munca, cu o arie de activitate restransa la: - plasarea de personal IT&C - plasarea de personal casnic (bone, menajere, persoane pentru ingrijire bolnavi). Astfel, prin supraspecializare, va putem oferi calitate si promptitudine. Sperantele pot de veni realitate. www.acceda.ro, office@acceda.ro.

USA Jobs in real estate
Munceste in America in Imobiliare, Real Estate, brokeraj, agent imobiliar, manager de real estate. Trimite un CV si angajeaza-te in domeniul real estate in vanzari, sales, consilier imobiliar, agent imobiliar, evaluator proprietate, consultant imobiliar.

Recrutare Cluj
Daca sunteti in cautarea unei agentii de consultanta resurse umane in Cluj sau doriti sa beneficiati de servicii profesionale in domeniul resurselor umane precum organizare de training in Cluj sau team building in Cluj, Human Direct este raspunsul la cautarea dumneavoastra.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n

Angajari Videochat Constanta
Nume Firma: Angajari Videochat Constanta\\r\\nTel: 0723000000\\r\\nEmail: info@angajari-videochat-constanta\\r\\nAdresa: Constanta, Romania\\r\\nCod Postal: 900178\\r\\nSite: http://www.angajari-videochat-constanta.ro

Vreau o cariera
Cu totii stim cat de greu este sa ne alegem o cariera potrivita si sa gasim un loc de munca in care sa ne simtim impliniti. Aceste demersuri pleaca de la o serie de intrebari in legatura cu ceea ce vrem sa facem in viata, care sunt pasiunile noastre, ce sa facem pentru a reusi profesional.\\r\\nRaspunsurile la unele dintre aceste intrebari, pe care cred ca ni le-am pus cu totii la un moment dat in viata, le puteti gasi pe www.vreauocariera.ro site dedicat dezvoltarii carierei.