vivacredit.ro
 

findjob.ro


Titlu: findjob.ro
Descriere: Motor de cautare cu peste 20.000 joburi. Deschide ochii si lasa-i pe altii sa caute jobul potrivit pentru tine.
URL: http://www.findjob.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, job, joburi

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Afacere AUTORIZATA profit 100%
-daca doresti sa-ti ridici propria afacere pe internet te invitam pe situl nostru unde se gasesc informatii SENZAZIONALE si GRATIS despre cum sa demarezi o afacere de mii de dolari lunar! Iti trebuie doar un calculator conectat la internet si ambitie.

Studio Videochat Bucuresti
Poate nu suntem cel mai mare studio de videochat, dar cu siguranta suntem cei mai buni. Mediu de lucru placut si profesionist. Limba engleza orice nivel. Aplica acum pe site sau suna la nr de telefon afisat si castiga mii de dolari lunar!

Locuri de munca in Uniunea Europeana
Suntem prima platforma online care aduce laolalta atat ofertele de munca de pe piata online din Europa cat si o complexa baza de date a persoanelor care isi cauta un loc de munca.

Jobee - Despre firme
Instrument de evaluare (rating) a firmelor cu avantaje atat pentru angajat cat si pentru angajator. Informatii despre locuri de munca, despre firme. Evalueaza-ti jobul sub protectia anonimatului.

Angajare Studio Videochat Bucuresti
Angajam modele videochat in bucuresti, doar fete, cu sau fara experienta, conditii exceptionale de munca, locatii ultracentrale, program flexibil, castiguri substantiale. Cerinte: seriozitate, engleza mediu, operare pc . IdMess: 0768333666 Telefon: 0768.333.666