elefant.ro
 

comenzi.ro


Titlu: comenzi.ro
Descriere: COMENZI.RO - Mai ieftin ca-n magazine! Magazin online cu produse diverse la preturi accesibile! (electronice, scule, etc.)
URL: http://www.comenzi.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: Magazin online, comenzi

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

bebelshop
www.BebelShop.ro este un proiect al companiei Omio Development si reprezinta solutia online pentru parintii care nu au suficient timp sa ajunga in magazine.

Stocuri de marfa en gross
Datorita mai multor ani de experienta în domeniile merchandising, achizitii, Produsele noastre cele mai populare: produse ambalate pe palet, returnate de de catre clienti în termen de câteva zile, datorita problemelor legate de culoare, dimensiune, estetica, ambalare sau functionalitate, din depozitele a mai multor retele precum si din lanturile de magazine.Totodata produsele noastre mai provin si din confiscari, falimente, surplus de marfuri, chiar produse noi

Imbracaminte dama online
Magazin online de haine de dama ce comercializeaza in principal rochii, fuste, camasi, bluze si jachete la moda. Livrare in toata tara in 24 de ore.\\r\\n

centrale vaillant
Vaillant, Viessmann, Saunier Duval. Cele mai bune modele de centrale termice la preturi accesibile pentru buzunarul dumneavoastra.

Seminte profesionale de legume si fertilizanti
Plantcare SRL detine un magazin online care se ocupa cu vanzarea semintelor profesionale de legume, a ingrasamintelor solubile si a altor materiale necesare activitatilor agricole.