elefant.ro
 

La zid


Titlu: La zid
Descriere: E un manifest tragi-comic adresat “*********” care “ne calauzesc” pasii spre ziua de maine, cei care locuiesc intr-un balon acolo sus, sus, sus…Surpiza! e de sapun si acum e randul vostru sa fiti pusi: LA ZID
URL: http://www.la-zid.info

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: la zid, politica, politicieni, rusine,

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 170

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Revista PSYCHOLOGIES - Implineste-ti viata!
Psychologies este revista femeilor care isi adreseaza intrebari despre ele insele, despre sensul propriei vieti, femei care citesc, se informeaza, dezbat si mediteaza. Revista cuprinde articole legate de educatia copiilor, teste, sentimente si ameliorarea relatiilor sexuale in cadrul cuplului, dar si articole de meditatie pe teme (precum avantajele varstei) sau teme legate de spiritualitate.

Radio GSB - Glasul Adolescentei
Radio GSB – Glasul Adolescenţei reprezintă primul post de radio scoala online, fiind un proiect educativ realizat de Grupul Scolar George Bibescu Craiova în colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Radio Oltenia Craiova.

ExplozivNews
Ziarul ExplozivNews este proprietatea exclusiva a unor cetateni romani suficient de inteligenti sa faca un astfel de demers. Copierea sau folosirea fara acceptul scris al proprietarilor articolelor sunt considerate gesturi inteligente si vom actiona in consecinta, publicand cat mai multe materiale.

RADIO UNYSON
Un post de radio pentru toate varstele; Un post de radio pentru toate gusturile care emite 24 de ore si care difuzeaza muzica de buna calitate pentru suflete adevarate, indiferent de anotimp.Link(Listen): http://46.108.12.147:8888/listen.pls

ziarul-ziarul.ro
Ziarul ZIARUL - un nou format, cu mai multa informatie: stiri, actualitate, monden, sport, bani, externe, sanatate - sunt numai cateva din temele zilnice.