elefant.ro
 

Cursuri Microsoft Office in limba romana


Titlu: Cursuri Microsoft Office in limba romana
Descriere: Portabilitate totala: tutorialele \"ruleaza\" pe orice calculator / orice sistem de operare, fara a fi nevoiti sa instalam software aditional (fara necesitatea de a furniza suport) si fara un training special
URL: http://www.office-learning.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: cursuri microsoft office, tutoriale interactive, e-learning microsoft office, office 2010

Acest site a fost adaugat in data de 21/01/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Translatoare bidirectionale. Traducere, corectare, pronuntare
Translatoare online din limba romana in alte 7 limbi de circulatie internationala si invers. Traducere, corectare si pronuntare cuvinte, expresii si texte in limbile engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara si rusa, utilizand tehnologiile Google Translate si Bing Translator.

Gradinite de stat
Gradinite particulare se gasesc in toata tara. Incercati cu incredere una dintre ele pentru copilul dumneavoastra.

Gradinita Timisoara
Gradinita particulara Minissa din Timisoara este o gradinita privata care desfasoara activitatati instructiv-educative, recreative si de relaxare pentru copii cu predare in romana, engleza si germana.

Bell Bucharest
Bell Bucharest este cel mai recent centru acreditat EAQUALS din România. Credem în comunicarea interculturală eficientă ca motor al performanţei în secolul XXI, iar misiunea noastră este să facem din fiecare lecţie pe care v-o livrăm o experienţă inteligentă, agreabilă, dinamizantă.

Texas Drivers Education
Texas Drivers Education - We will make sure you have the information you need to be safe and successful while you work towards the goal of a Texas learners permit.