vivacredit.ro
 

Lifedance: cursuri dans modern pentru copii


Titlu: Lifedance: cursuri dans modern pentru copii
Descriere: Life Dance ofera cursuri de dans pentru copii. Toti copii pot invata sa danseze: este usor si este distractiv cu ajutorul lectiilor scolii de dans Life Dance. Dansam si ne distram impreuna la spectacolele si petrecerii pentru copii la care micii dumneavoastra dansatori participa pe durata intregului an.
URL: http://www.lifedance.ro

Categorie: diverse > copii
Cuvinte cheie: dans, copii, dans modern, cursuri dans, scoala dans, nunta, botez

Acest site a fost adaugat in data de 12/01/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1866

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Carti personalizate pentru copii
Comercializam carti personalizate pentru copii, ideale pentru cadouri, la cele mai avantajoase preturi. Fiul/fiica ta poate deveni eroul povestii preferate... Ce poate fi mai captivant pentru micii cititori?

Jucarii
Jucarii.us - jucarii si jocuri educative pentru copii.

Super Petreceri copii cu Infinity Events, in Bucuresti
Iti punem la dispozitie cele mai bune servicii de animatie si cele mai inedite spectacole cu animatori veseli, clovni caraghiosi, magicieni si vrajitoare, spiridusi si printese, personaje Disney, confetti, baloane modelate, pictura pe fata, costume de carnival si multe altele. Contacteaza-ne si vom deveni partenerii tai de distractie: 0760.522.982 / 0726.207.093\\\\\\\\r\\\\\\\\nhttp://infinityevents.ro/

Pentru copii
Activitati pentru copii scolari si prescolari: desene, picturi, cantece, filmulete cu si despre copii, poezii si jocuri pentru copii mici sau cum sa faci decoratiuni impreuna cu copiii.

Desene animate
Desene animate online si gratuite pentru cei mici si nu numai! Pe site-ul nostru puteti urmari desene animate cu Tom si Jerry, Alba ca zapada, Chip si Dale, Cartea junglei, Donald si multi altii.