vivacredit.ro
 

Lifedance: cursuri dans modern pentru copii


Titlu: Lifedance: cursuri dans modern pentru copii
Descriere: Life Dance ofera cursuri de dans pentru copii. Toti copii pot invata sa danseze: este usor si este distractiv cu ajutorul lectiilor scolii de dans Life Dance. Dansam si ne distram impreuna la spectacolele si petrecerii pentru copii la care micii dumneavoastra dansatori participa pe durata intregului an.
URL: http://www.lifedance.ro

Categorie: diverse > copii
Cuvinte cheie: dans, copii, dans modern, cursuri dans, scoala dans, nunta, botez

Acest site a fost adaugat in data de 12/01/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1866

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

BabyDino
O gama larga de produse pentru copii si bebe din import UE: carucioare, scaune de masina, scaune de masa, etc.

Triciclete Copii
Un sit care te ajuta sa alegi o tricicleta pentru copii de la cele mai renumite branduri din Europa.

copilul.ro
www.copilul.ro - comunitate virtuala a parintilor interesati de cresterea, dezvoltarea, educatia si sanatatea copilului.

Fun4AllClub
Fun4All Club va pune la dispozitie un spatiu sigur, curat si modern atat pentru copii cat si pentru insotitorii acestora. Fie ca vorbim despre o aniversare, petrecere copii/adulti, baby parking, ateliere pentru copii, programe speciale saptamanale ori petrecerea timpului intr-un mod placut atat pentru cei mici cat si nu numai, spatiul de joaca si cafe-bar-ul nostru va sta la dispozitie oricand!

Animatori petreceri copii Bucuresti
Se apropie ziua copilului tau si vrei sa-i faci o surpriza? Alege cel mai bun animator petrecere copii din Bucuresti si Ilfov : Magicianul Valentino. Un spectacol de magie cu Magicianul Valentino este interactiv si nu veti mai avea nevoie de alt animator