vivacredit.ro
 

Lifedance: cursuri dans modern pentru copii


Titlu: Lifedance: cursuri dans modern pentru copii
Descriere: Life Dance ofera cursuri de dans pentru copii. Toti copii pot invata sa danseze: este usor si este distractiv cu ajutorul lectiilor scolii de dans Life Dance. Dansam si ne distram impreuna la spectacolele si petrecerii pentru copii la care micii dumneavoastra dansatori participa pe durata intregului an.
URL: http://www.lifedance.ro

Categorie: diverse > copii
Cuvinte cheie: dans, copii, dans modern, cursuri dans, scoala dans, nunta, botez

Acest site a fost adaugat in data de 12/01/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1866

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Magazin online - Haine, incaltaminte, articole diverse copii
Magazin online cu imbracaminte si articole variate pentru bebelusi si copii. Haine, incaltaminte, jucarii, decoratiuni camera, ochelari soare, accesorii moda, siguranta si igiena pentru nou nascuti & amp;copii.Livrare in toata tara. Consultanta telefonica

Ursitoare Constanta - Spectacol La Botez - Zane De Lux
Ursitoare la botez in Constanta. Spectacolul cu Zane de LUX, inchiriere la pret de doar 390 ron, cu toate cele 4 personaje ale povestii. Text personalizat special!

Antonyparty.ro - Petreceri pentru copii
Vrei sa-i oferi o petrecere de neuitat copilului tau? Noi stim ce le place copiilor la o aniversare, de aceea oferim programe de animatie special concepute in functie de varsta sarbatoritului si a invitatilor. Scopul nostru este de a creea o atmosfera plina de veselie. Un program de trei ore, cu jocuri interactive, concursuri, dans, magie, animatori costumati in personajele preferate de copilul tau vor creea o atmosfera de basm.

Ursitoare Botez - Cool Events - Bucuresti - Lux
Ursitoare pentru botez - Cool Events, din Bucuresti - pret 319 ron. Show de lux, cu Zane, interpretate cu daruire de actrite veritabile.

Top jocuri gratis online
Cele mai noi jocuri online gratis. Zeci de jocuri adaugate in fiecare zi. Jocuri pentru fete, jocuri pentru baieti