elefant.ro
 

Aparate de sudura


Titlu: Aparate de sudura
Descriere: Aparate de sudura tip transformator - Dimensiuni reduse, usor de manevrat si usor de intretinut. Asistat de microprocesor asigura un reglaj simplu al parametrilor de sudura. Protectie termica cu termostat.
URL: http://www.aparatedesudura.eu

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: Aparate de sudura

Acest site a fost adaugat in data de 06/01/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Metabond Shop
Oferim tratamente, aditivi, uleiuri si vaseline pentru tot domeniul mecanic. Preponderent in domeniul auto. Metabond Shop este un magazin online cu livrare in toata tara prin curier.

Fotolii de masaj RELAXO
Importator si distribuitor scaune si fotolii de masaj si vibromasaj RELAXO. Calitate la cele mai bune preturi.

Scaune auto copii
Magazinul jucariipentrucopii.eu va ofera scaune auto pentru copii. Scaunele auto pentru copii trebuie in primul rand sa ofere siguranta in trafic, astfel trebuie sa fiti atenti la multe detalii inainte de a face o alegere.

Fashion and Style - Haine ieftine si de calitate
Haine pentru dama si barbati. Beneficiaza ACUM de cele mai mici preturi la cea mai buna calitate. Vizualizeaza ofertele doar pe fashion-and-style.ro

Piese auto online
Magazin de piese auto online pentru toate tipurile de autoturisme. In cadrul acestui magazin online veti gasi o gama variata de piese auto online pentru autoturisme ca ford, opel, skoda sau kia. Pe site veti gasi piese auto online de calitate si la preturi mici.