vivacredit.ro
 

job-studenti.ro


Titlu: job-studenti.ro
Descriere: Job-Studenti.ro | Locuri de munca part-time si full-time pentru tineri si studenti.
URL: http://www.job-studenti.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: Locuri de munca studenti, job studenti

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca Slatina
Anunturi cu locuri de munca din Slatina, judetul Olt, anunturi la zi si valabile, de la firme angajatoare din Slatina.

Locuri de munca
Locuri de munca si joburi noi, angajatori de top, si multe domenii de angajare gasiti pe acest site. Puteti sa ca creati CV cu experienta pe care o detineti in munca, si puteti aplica la joburile angajatorilor ce au afisat anunturile pe site! Intrati acum si consultati job-urile!

Queens Studio Videochat
Esti comunicativa? Iti doresti castiguri sigure si semnificative? Queen\'s Studio iti ofera independenta financiara. Avem proceduri simple, rapide si eficiente, fiindca stim ca timpul tau este pretios. Suntem deschisi sa te cunoastem si abia asteptam sa-ti vorbim despre noi

Operator Call Center APS
Active Power Solutions, cel mai mare reseller din industria telecom și integrator IT&C, anunță disponibilitatea mai multor joburi în vânzări B2B. Operator call center, agent, consultant, reprezentant vanzari, incisiv, flexibil, perseverent, de preferat cu experienta în vânzari business to business si cunostinte IT&C.

Lucrezi acasa, munca la domiciliu, loc de munca
Vei avea propriul magazin online din care poti sa iti faci cumparaturi la un pret mai bun decat in supermarket. Poti sa ai clienti chiar si din alte tari. Ei isi comanda singuri de pe site-ul tau. Ceea ce trebuie sa faci, este sa iti creezi o retea cat mai mare de magazine online, adica oameni care sa aiba propriul magazin si vei castiga din tot rulajul pe toate magazinele.