orange.ro
 

job-studenti.ro


Titlu: job-studenti.ro
Descriere: Job-Studenti.ro | Locuri de munca part-time si full-time pentru tineri si studenti.
URL: http://www.job-studenti.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: Locuri de munca studenti, job studenti

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Colaborare munca la domiciliu
Cautam colaboratori munca la domiciliu intr-o companie distribuitoare de produse cosmetice. Munca consta in: dezvoltarea propriei afaceri sau distribuirea produselor companiei. Program flexibil. Castig motivant!

Express JOBS ľ locuri de munca
Locuri de munca www.expressjobs.ro - Calea rapida spre angajare. Oferte de munca din toate domeniile. Oferte, locuri de munca, cereri, joburi, best, jobs, job, cv, my, job, slujbe, angajari, recrutare, strainatate, lucru, scrisoare de intentie, curriculum vitae.

Home Jobs la domiciliu
Munceste la domiciliu din propria ta acasa pentru ca sa ai mai mult timp liber pentru familia ta. Trimite un CV pentru joburi full time sau part time care le poti face de acasa. Lucreaza ca seo analyst, seo manager, translator, introducere de data pe calculator, support.

USA Jobs in Media
Munceste in America in Media, Radio, TV, publicitate, marketing ┼či PR. Trimite un CV, o scrisoare de intentie si angajeaza-te in mass media pentru roluri in diverse productii TV, telenovele, reality show. Lucreaza si ca asistent TV, hostes, grafician

Afacerea Ta
Daca eşti familiarizat cu internetul si doreşti propria ta pagina personală ţmpreună cu un venit lunar, iţi oferim oportunitatea de aţi dezvolta afacerea online cu ajutorul serviciilor de web hosting oferite. Ai 100Mb spatiu de gazduire, pana la 10 e-mail-uri configurabile si un Online Site Builder, care te va ajuta sa iti cnfigurezi pagina personala.