orange.ro
 

job-studenti.ro


Titlu: job-studenti.ro
Descriere: Job-Studenti.ro | Locuri de munca part-time si full-time pentru tineri si studenti.
URL: http://www.job-studenti.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: Locuri de munca studenti, job studenti

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca Slobozia
Cele mai noi anunturi cu locuri de munca din Slobozia, judetul Ialomita, anunturi actuale de la firme angajatoare din Slobozia

angajari videochat munca la domiciliu job pe net romania video chat
munca la domiciliu pentru fete, femei, barbati si cupluri in industria videochatului cu plata saptamanala comision 100% angajari videochat munca la domiciliu job pe internet romania video chat bani dolari euro card plata imediata 2010

Alatura-te echipei Videochat Profesional
Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, o sa incercam sa ne facem cunoscuti privitor la cine suntem, si ce oferim in mod deosebit in domeniul videochat video chat,studio video chat,studio videochat,videochat studio pareri.

Rulla
Rulla este un agregator cu locuri de muncă care ajută oamenii să-și găsească, planifice și să urmeze dezvoltarea drumului în carieră. Scopul nostru este de a crea o platformă pentru toți cei care caută oportunități de dezvoltare sau de începere a activității profesionale, începând de la educație până la ocuparea forței de muncă din întreaga lume.

Locuri de munca
Devenita disponibila de putin timp, platforma online se prezinta utilizatorilor sai intr-o interfata simpla si intuitiva, avand rolul de a ajuta atat candidatii cat si angajatorii in a promova cererea, respectiv oferta locurilor de munca.