vivacredit.ro
 

Scufundari & Yacht-uri


Titlu: Scufundari & Yacht-uri
Descriere: Cursuri scuba si specializari PADI, cursuri prim ajutor, AED si O2 - E.F.R., cursuri scafandri tehnici TDI - basic si advanced Nitrox, e-Learning. Program flexibil, oferte combinate, posibilitate de cursuri in regim VIP. Servicii subacvatice comerciale. Servicii intretinere mega yacht-uri: IT-audio-video-electronica, Vsat - TVRO SeaTel etc.
URL: http://www.omnismares.com

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: scafandri, scufundari, scuba, PADI, TDI, online, e-Learning, freediving, yacht

Acest site a fost adaugat in data de 30/11/2009

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 1222

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

FifaStyle Va Ureaza Succes
Cel Mai Tare Site De Fifa2oo8

Ghidul pariurilor sportive online
Nu va sfiiti sa incercati pariurile sportive online, deoarece aveti numai de castigat timp, bani si multe premii, oferite la promotii si concursuri. Pariblog.net va introduce in lumea agentiilor online de incredre, autorizate si cu oferte variate, care va vor convinge ca pariurile de pe internet sunt viitorul, iar casele de cartier, cu orare de functionare si oferte mai limitate, vor fi pe cale de disparitie in curand.

Magazin Airsoft Bucuresti - Airsoft-Pro.ro
Airsoft-Pro.ro - magazin de arme pentru airsoft, accesorii,\\r\\nechipament militar, electrosocuri, consumabile si intretinere airsoft,\\r\\npiese de schimb airsoft. Magazin online de replici arme airsoft cu livrare in toata Romania.

Proteine
Magazin online de suplimente nutritive pentru sportivi, culturisti, fitness. Suplimente nutritive pe baza de proteine, aminoacizi, glutamina, carbohidrati, creatina monohidrata, suplimente slabire, oxizi nitrici, batoane proteice.

astra-sport-bets.ro
ASTRA SPORT BETS - pariuri sportive, pariuri pe numere loto, pariuri prin SMS