smokemania.ro
 

Scufundari & Yacht-uri


Titlu: Scufundari & Yacht-uri
Descriere: Cursuri scuba si specializari PADI, cursuri prim ajutor, AED si O2 - E.F.R., cursuri scafandri tehnici TDI - basic si advanced Nitrox, e-Learning. Program flexibil, oferte combinate, posibilitate de cursuri in regim VIP. Servicii subacvatice comerciale. Servicii intretinere mega yacht-uri: IT-audio-video-electronica, Vsat - TVRO SeaTel etc.
URL: http://www.omnismares.com

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: scafandri, scufundari, scuba, PADI, TDI, online, e-Learning, freediving, yacht

Acest site a fost adaugat in data de 30/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1222

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Get All Ball
Un blog care aduce tot ce e mai interesant despre baschet. Ai ocazia sa citesti si sa vizionezi filmelete despre cele mai tari meciuri de baschet, din orice liga a lumii. Puteti invata si foarte multe lucruri noi despre baschet, tehnicile de joc ale baschetului, regulile baschetului si multe altele. Vizitati acest blog si veti gasi baschetul cu mult caracter si personalitate.

Case pariuri pe net
De ce sa va mai deplasati la agentia de pariuri sportive din cartier, cand pe site-ul Case de pariuri aveti la dispozitie o lista cu cele mai mari agentii de pariuri sportive de pe net, unele cu interfata in limba romana. Sunt prezentate date de contact, legaturi catre paginile oficiale si bonusurile oferite pentru prima depunere. Ghidul despre pariurile online va poate da lamuriri despre modalitatile de plata sau alte informatii.

Aikido Jurnal
Aikido-Jurnal isi propune sa popularize Aikido ca fiind o arta martiala complexa. In acest scop prezinta biografiile celor mai cunoscuti maestri de Aikido, interviuri cu acestia, precum si articole despre aikido. Tot aici puteti gasi si dojo-uri din toata tara unde se practica Aikido, precum si organizatiile nationale care promoveaza aceasta arta martiala.

SportTop - Articole Sportive - Anunturi Gratuite - Haine Sport
Site dedicat articolelor sportive din Romania: haine sport, treninguri originale, adidasi originali la cele mai bune preturi.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIncaltaminte sport din toata gama, de la toti distribuitorii autorizati din Romania doar intr-un singur marketplace.\\\\\\\\r\\\\\\\\nTe asteptam alaturi de noi pentru sustinerea sportului in viata oamenilor, deoarece sportul inseamna sanatate!\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Joc de pronosticuri - Fotbal Liga 1
Joc gratuit de pronosticuri fotbalistice. Se pot crea grupuri private de prieteni care concurreaza intre ei sau pot participa la grupul public. Administrarea pronosticurilor si calcularea punctajelor se face automat.