watchshop.ro
 

gripa porcina


Titlu: gripa porcina
Descriere: Gripa porcina este o maladie respiratorie provocata de virusul gripal AH1N1. Reactionati in mod adecvat inca de la aparitia primelor simptome ale gripei porcine.
URL: http://www.porcina.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: gripa porcina, simptome gripa porcina, simptome, ah1n1

Acest site a fost adaugat in data de 27/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Clinica Urologie Timisoara
Clinica Urologie Timisoara Bine ati venit la CLINICA UROLOGICA TIMISOARA! Cel mai modern centru de urologie din vestul tarii. Urologie, Andrologie, Sexologie, Infertilitate de cuplu. Urologie, timisoara, cabinet, clinica, centru www.urologica.eu

Detoxifierea si deparazitarea organismului
Tratamente naturiste Hulda Clark de detoxifiere si deparazitare tinctura nuca neagra,pelin si cuisore. Deparazitare cu ajutorul Zapperului. Si tratamente cu zeolit.

Tratamente sforait
Website-ul prezinta metode simple si naturale prin care poti preveni sforaitul si alte afectiuni precum apneea. Sunte prezentate opiniile clientilor si informatii despre cartea \"Cum sa scapi de sforait si apnee\"

Diabet tratamente naturiste
Pe acest blog poti afla totul despre tratamentul naturist al diabetului. Descopera alimentele si plantele care pot inversa boala definitiv. Scade glicemia si scapa de medicamentele orale doar modificand alimentatia.

Nasterea acasa
Citeste despre nastere naturala, nastere la domiciliu, afla si invata din experienta mamei Ana Maita care a ales o nastere acasa fara asistenta medicala. \"Mame pentru mame\" prezinta tot ce vreti sa stiti despre nasterea naturala sau nasterea cu moasa.