smokemania.ro
 

gripa porcina


Titlu: gripa porcina
Descriere: Gripa porcina este o maladie respiratorie provocata de virusul gripal AH1N1. Reactionati in mod adecvat inca de la aparitia primelor simptome ale gripei porcine.
URL: http://www.porcina.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: gripa porcina, simptome gripa porcina, simptome, ah1n1

Acest site a fost adaugat in data de 27/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

healthy.ro
HEALTHY - SANATATE si DIETE. Publicatie online cu informatii despre alimentatie, stil de viata sanatos, metode de prevenire a bolilor, dar si despre dieta, fitness si medicina alternativa.

ProduseDinPlante.ro - Magazin online cu produse naturiste (plafar)
Un magazin on-line de specialitate cu o gama variata de produse naturiste si suplimente alimentare pentru tratarea diverselor afectiuni. Achizitionarea produselor este facila putandu-se naviga dupa afectiuni, producatori, prima litera a denumirii produselor. Acceptam si plata cu card iar livrarea se face la domiciliu, in cel mult 72 de ore de la lansarea comenzii.

ANTICE Leacuri Biblice
Remedii si terapii extrem de eficiente, unice, miraculoase, despre care multi nu ar vrea sa stiti ca exista. Descoperiti cum s-au vindecat altii citind sute de marturii on-line.

Hemoroizi
Tratare hemoroizi, clinica moderna specializata in hemoroizi avand o echipa medicala de elita.

Saltea medicala ingrijirea la domiciliu
Salteaua ortopedica antiescare este o saltea medicala pentru ingrijirea la domiciliu a persoanelor cu dizabilitati conceputa pentru a oferi ajutor in procesul de recuperare fizica a bolnavului, confort si o stare de bine utilizatorului.