watchshop.ro
 

gripa porcina


Titlu: gripa porcina
Descriere: Gripa porcina este o maladie respiratorie provocata de virusul gripal AH1N1. Reactionati in mod adecvat inca de la aparitia primelor simptome ale gripei porcine.
URL: http://www.porcina.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: gripa porcina, simptome gripa porcina, simptome, ah1n1

Acest site a fost adaugat in data de 27/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Tratament pneumonie Galati
Cabinet de pneumologie si medicina somnului situat in Galati

Vacuum, slabire masaj,anticelulitic, relaxare, pietre
Si tu poti incerca ultimele terapii si tehnici de slabit la centrul de remodelare corporala 5th Avenue .Masajele si terapiile de relaxare te pot transforma.Incepe cu slabirea:masaj anticelulitic,drenaj limfatic, cavitatie si radiofrecventa.

Aloe Vera FLP- Sanatate, frumusete, prosperitate cu Aloe Vera
Produse din Aloe Vera-pentru detoxifierea organismului, cu proprietăti antivirale, antiseptice, de întărire a sistemului imunitar: bauturi din aloe, suplimente nutritive biodisponibile, cosmetice cu aloe, aromaterapie cu aloe, make-up profesional. Newsletter! Comenzi online! Afacere online!

produse de slabit
Special pentru tine am facut niste cercetari si am comparat unele dintre cele mai bune produse de slabit pentru ca tu sa stii cum sa slabesti repede.

LIPOGOLD
Uita de instrumentele chirurgicale, de perioadele de recuperare, vanatai sau dureri! Dupa Tratamentul LIPOGOLD, corpul tau va arata ca dupa operatia estetica, insa fara a trece prin chinuri! Telefon: 0735.52.77.00 Email: contact@lipogold.ro Web: www.lipogold.ro Facebook: http://www.facebook.com/LipoGold