elefant.ro
 

gradinita particulara ploiesti


Titlu: gradinita particulara ploiesti
Descriere: Gradinita Angels este prima gradinita particulara ploiesti cu program prelungit.
URL: http://www.gradinitaangels.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: gradinita particulara ploiesti, gradinita ploiesti

Acest site a fost adaugat in data de 19/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gradinita Simsala Grimm sector 2
Inscrie-ti copilul in cea mai noua gradinita din sectorul 2 din Bucuresti, o gradinita cu program prelungit si cu o echipa tanara si indragita, un program special pentru copiii inteligenti.

Centru Formare Profesionala
Centru de formare profesionala in domeniul prevenirii si\\r\\nstingerii incendiilor. In cadrul centrului nostru va puteti atesta in urmatorele meserii : cadru tehnic psi, inspector protectie civila, proiectant sisteme securitate, servant pompier.

Dictionar Englez Roman
Dictionar englez-roman si roman-englez, invata limba engleza cu ajutorul dictionarului pus la dispozitie de site-ul nostru.

AME after school Baneasa
Activitati: servirea mesei de pranz si a gustarii de dupa-amiaza; asistarea si sprijinitea copiilor in efectuarea temelor si pregatire suplimentara; limba engleza; aikido, karate (optional); activitati recreative, jocuri educative.

Ira Test Consult
IRA TEST CONSULT SRL este furnizor de formare profesionala pentru adulti, firma oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizat CNFPA.Consideram ca orice vis este realizabil atunci cand obiectivele de atins sunt clar definite si pasii de actiune sunt bine stabiliti.Consultantii nostri dispun de cunostintele adecvate pentru transformarea oricarei ideei intr-un proiect de mare success.IRA TEST CONSULT SRL acorda si consultanta pentru obtinerea finantarilor nerambursabile.