orange.ro
 

Videoconferinte Instant pe Internet


Titlu: Videoconferinte Instant pe Internet
Descriere: Fata\'n\'Fata e un sistem de videoconferinta ce te ajuta sa ai intalniri instant prin elimanarea timpilor morti asociati deplasarilor. Serviciile noastre de video prezente pe internet iti ofera o cale usoara de a evita costurile inutile legate de transport. Explora oportunitati precum comunicarea moderna, ubicuitatea ta si a angajatilor tai, reduceri reale de cheltuieli, economie de timp.
URL: http://www.fatanfata.ro/

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: videoconferinta, videoconferinte, teleconferinta, video telefonie, teleprezenta, video prezenta,

Acest site a fost adaugat in data de 05/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 350

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Casete Luminoase
Agentie de publicitate prestam servicii de imprimare, inscriptionare si creare bannere si reclame luminoase. Elemente de semnalistica de impact, casetele luminoase pot fi realizate in orice forma, orice dimensiune, orice culoare.

BrainActive Market Research
Furnizor de servicii generale de cercetare de piata, cu accent pe colectarea de date prin intermediul propriei platforme online.

Creeaza propriul chestionar
\\\\\\\\r\\\\\\\\nChestionare Online ofera servicii pentru chestionare, sondaje, poll-uri, examene, studii de piata, sondaje de opinie si cercetari de marketing online. Serviciul este gratuit.

Tipografie bucuresti - servicii de productie publicitara
Productie publicitara de calitate perfecta la flyere, pliante, carti de vizita, afise, bannere, sui nu numai. Avem o experienta de peste 8 ani in doemniul de print. Serviciile noastre de productie publicitara este pentru cantitati mici si mari fara abatere de la calitate.

Promovare Online
Promovare Online Social BookMarking - Your Source for Social News and Networking.\\\\\\\\r\\\\\\\\npromovare online, promovare site, publicitate online, promovare firma, promovare firme, social networking,