smokemania.ro
 

Videoconferinte Instant pe Internet


Titlu: Videoconferinte Instant pe Internet
Descriere: Fata\'n\'Fata e un sistem de videoconferinta ce te ajuta sa ai intalniri instant prin elimanarea timpilor morti asociati deplasarilor. Serviciile noastre de video prezente pe internet iti ofera o cale usoara de a evita costurile inutile legate de transport. Explora oportunitati precum comunicarea moderna, ubicuitatea ta si a angajatilor tai, reduceri reale de cheltuieli, economie de timp.
URL: http://www.fatanfata.ro/

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: videoconferinta, videoconferinte, teleconferinta, video telefonie, teleprezenta, video prezenta,

Acest site a fost adaugat in data de 05/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 350

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tricouri si sepci personalizate, imprimari textile
Personalizam tricouri prin serigrafie, broderie sau _ransfer termic, sepci personalizate, imprimari materiale textile la cele mai mici preturi doar la LogoPrint.

calendare personalizate
Realizam o gama variata de calendare personalizate: calendare de birou, calendare de perete, calendare de buzunar. Calendarele personalizate se tiparesc digital, pe diferite tipuri de gramaje de la 130 la 300g.

Free Ebook Download
MRR EBOOK-PLR EBOOK Comercial or Free Ebook Store.Downoad free ebooks.private label rights ebooks.

Creeaza propriul chestionar
\\\\\\\\r\\\\\\\\nChestionare Online ofera servicii pentru chestionare, sondaje, poll-uri, examene, studii de piata, sondaje de opinie si cercetari de marketing online. Serviciul este gratuit.

Oferte si promotii Romania
Cele mai noi oferte, promotii si reduceri din Romania. Descopera cele mai atractive oferte si profita acum de cele mai bune preturi. Acum ai toate ofertele cu discount-uri semnificative intr-un singur loc