orange.ro
 

Videoconferinte Instant pe Internet


Titlu: Videoconferinte Instant pe Internet
Descriere: Fata\'n\'Fata e un sistem de videoconferinta ce te ajuta sa ai intalniri instant prin elimanarea timpilor morti asociati deplasarilor. Serviciile noastre de video prezente pe internet iti ofera o cale usoara de a evita costurile inutile legate de transport. Explora oportunitati precum comunicarea moderna, ubicuitatea ta si a angajatilor tai, reduceri reale de cheltuieli, economie de timp.
URL: http://www.fatanfata.ro/

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: videoconferinta, videoconferinte, teleconferinta, video telefonie, teleprezenta, video prezenta,

Acest site a fost adaugat in data de 05/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 350

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tricouri Barbati, Femei, Copii
SUPREME AGENCY comercializeaza branduri importate din Germania, Anglia, Spania (Fruit of the Loom, Stedman, Hanes, JHK, US Basic si Slazenger) avand un impact major pe piata europeana datorita calitatii superioare la preturi excelente. Gama de produse cuprinde atat tricouri clasice, cat si tricouri polo, sweatshirts, fleece-uri, camasi, pantaloni, jackete, pulovere barbatesti, de dama si de copii.

Tamplarie pvc
Termopane\\r\\nBucuresti, Valea cascadelor, sector 6\\r\\nhttp://www.termopane.co/contact/ - termopane@termopane.co\\r\\nNumar de Telefon : 0729 31 91 41

solutii complete de comunicare
campanii de marketing, campanii de pr, conceptie publicatii si cataloage, evenimente, spatii publicitare in cataloage proprii

Kendalo Sms
Kendalo este o solutie SMS Gateway inteligenta prin care puteti trimite SMS online in Telekom, Orange, Vodafone si campanii de promovare prin SMS Marketing.

Publicitate in ziare nationale
Publicare anunturi de mica publicitate in toate ziarele din Romania. Aparitie in ziar in maxim 24 ore! Scopul nostru este acela de a simplifica procesul de publicare a unui anunt in ziarele nationale si locale din Romania.