watchshop.ro
 

Videoconferinte Instant pe Internet


Titlu: Videoconferinte Instant pe Internet
Descriere: Fata\'n\'Fata e un sistem de videoconferinta ce te ajuta sa ai intalniri instant prin elimanarea timpilor morti asociati deplasarilor. Serviciile noastre de video prezente pe internet iti ofera o cale usoara de a evita costurile inutile legate de transport. Explora oportunitati precum comunicarea moderna, ubicuitatea ta si a angajatilor tai, reduceri reale de cheltuieli, economie de timp.
URL: http://www.fatanfata.ro/

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: videoconferinta, videoconferinte, teleconferinta, video telefonie, teleprezenta, video prezenta,

Acest site a fost adaugat in data de 05/11/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 350

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Publicitate in lift - Trionexum
Publicitate in lift in Arad. Va oferim servicii de publicitate pe panouri publicitare in lift. Publicitate in lifturi in blocurile din Arad. Servicii media in Arad, reclame in panouri publicitare.

MobilLED - Scena de concerte mobila cu sonorizare inclusa
Mobilled, primul si unicul entertainment tool mobil pentru evenimente si concerte ajuns in Romania. Reprezinta o noutate in domeniu,inovatie, adaptibilitate, mobilitate ce indeplineste mai multe functii si anume: imagine, sunet, scena.

Pliante
Pliante, tipografie pliante, preturi pliante

Invitatii nunta Garf
Garf S.R.L. este o companie care comercializeaza invitatii pentru nunta, meniuri, etichete pentru sticle, carduri de masa, pungi de cadouri, care pot fi personalizate dupa bunul plac al clientului

Reclame Tv
Reclame Tv si reclame publicitare romanesti. Comentez pe blog reclame bune sau proaste, din punctul de vedere al telespectatorului, consumator de publicitate.