vivacredit.ro
 

Complex Gruiu Residence


Titlu: Complex Gruiu Residence
Descriere: Situat la 21 km de Ploiesti si 19,5 km de Bucuresti pe autostrada, Complexul Rezidential Gruiu, din imediata apropiere a Snagovului, este realizat la cele mai inalte standarde europene, chiar in mijlocul naturii, fiind inconjurati de spatiu verde.
URL: http://www.gruiu-residence.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: gruiu residence, case, vile, cartier vile

Acest site a fost adaugat in data de 27/10/2009

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 756

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

SPHERA CONSTRUCT
Servicii complete de proiectare si executie a obiectivelor cu destinatie civila si industriala puse la dispozitie investitorilor care doresc realizarea de proiecte unicat sau posibilitatea de a alege din cele peste 200 de proiecte tip.

imobiliare-terenuri.ro
Un site numai de terenuri, imobiliare numai de terenuri, in Bucuresti, Cluj, Iasi, Galati, Timisoara, Brasov.

Spatii comerciale | Spatii industriale | Birouri Cluj
Spatii Comerciale Cluj ofera o varietate de spatii comerciale, industriale, hale, birouri si depozite de inchiriat si vanzare in judetul Cluj. Ofertele sunt insotite de imagini si se actualizeaza zilnic. Daca doresti o re-locare a activitatii, spatiicomercialecluj.ro te ajuta sa iti gasesti locatia potrivita!

Tipografie Brasov
BRASTAR PRINT SA, tipografie din Brasov, executa la comanda: etichete, pliante si alte tiparituri publicitare. Excelenta ne obliga la calitate.

Vanzari, Constructii si Amenajari interioare
Demolari Constructii case. Case la rosu. Case la cheie. Hidroizolatii. Termoizolatii. Instalatii electrice si sanitare. Sape. Zidarii. Tencueli. Acoperisuri. Mansarde locuibile. Fose septice. Aleii. Garduri. Tencuieli decorative. Tencuieli structurate. Lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive. Lucrari de pardosire si placare a peretilor. Lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie. Lucrari de tamplarie si dulgherie. Curatenie exemplara dupa terminarea lucrarii.