elefant.ro
 

vedeta.ro


Titlu: vedeta.ro
Descriere: Vedete, stiri mondene, interviuri in exclusivitate, videoclipuri, biografii vedete, autografe numai pentru tine, evenimente, petreceri, casting, barfe mondene, cultura.
URL: http://www.vedeta.ro

Categorie: diverse > lifestyle
Cuvinte cheie: Vedete, stiri mondene, interviuri in exclusivitate, videoclipuri

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Retete de post
Retete de post: cea mai variata gama de retete de post. Retete de post care pot fi consumate cu mare placere si in alte perioade a anului.

Pizza Expert livrari pizza Bucuresti sector 6
Pizza Expert pizzerie cu livrare la domiciliu in sector 6, Bucuresti, comenzi pizza si livrari pizza la cuptor cu lemne, ingrediente proaspete si de calitate, livrare rapida garantata.

Amenajari interioare Poze Inspiratie
Idei si inspiratie pentru amenajari interioare. Recomandari de produse pentru amenajari interioare, rafturi, mobilier, usi interioare, usi de intrare, usi glisante, mobilier dressing, mobila sufragerie

swattattoo
În studioul SWAT ART TATTOO, avem mai multe seturi de modele de top din întreaga lume, şi sunteţi bineveniţi să alegeţi din aceste desene sau modele ca un punct de pornire pentru ideea ta, sau pentru a le tatua în felul in care acestea sunt sau cu modificări minore.

www.freestyleclub.ro
Club sportiv FREE STYLE organizeaza cursuri de initiere, consolidare, perfectionare inot pentru copii. Venim in sprijinul celor mici, pentru a le satisface nevoia de miscare, oferindu-le o dezvoltare fizica armonioasa. www.freestyleclub.ro