watchshop.ro
 

Cafeneaua contabila


Titlu: Cafeneaua contabila
Descriere: Vino pe forum-ul nostru de contabilitate pentru resurse utile in domeniu. Te asteptam.
URL: http://www.contacafe.ro/

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: contabilitate, forum, conta

Acest site a fost adaugat in data de 24/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Servicii de paza umana si de corp, transport valori
Romguard este lider intre firmele de paza oferind servicii de paza umana si paza de corp, transport valori fiind una dintre primele societati de paza din Romania.

Monitorizarea cursului euro
Cursul euro si cursul dolarului ne influenteaza veniturile dar si datoriile. Intrati pe site-ul nostru pentr a vedea cum vor evoua aceste valute in viitorul apropiat.

Modalitati de plata online
Site-ul nostru va ofera o lista cu serviciile online care ne ajuta sa realizam cumparaturi pe internet. Aici vei gasi raspunsuri la intrebari de genul: care sunt modalitatile de plata online, cum platesc online, care metode sunt valabile pentru Romania si asa mai departe. Pentru inceput vom discuta despre Paypal si Moneybookers, doua metode de plata online care au o intreaga sectiune dedicata pe acest site.

Stiri Teletrade
Nu exista prea multe site-uri dedicate care sa va prezinte informatii despre tranzactionari insa noi suntem unul dintre ele. Ai cele mai noi stiri si informatii privind piata Forex romaneasca si chiar cea internationala.\\r\\n

Program facturare online gratuit
Program emitere facturi gratis - Oferim asistenta tehnica gratuita online si telefonic. Program de facturare si gestiune online puternic in back-end. program facturare online gratuit