vivacredit.ro
 

Cafeneaua contabila


Titlu: Cafeneaua contabila
Descriere: Vino pe forum-ul nostru de contabilitate pentru resurse utile in domeniu. Te asteptam.
URL: http://www.contacafe.ro/

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: contabilitate, forum, conta

Acest site a fost adaugat in data de 24/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Insolventa Firma
INSOLVENŢA FIRMĂ este acea stare a patrimoniului debitorului caracterizată prin incapacitatea vădită de plată a datoriilor exigibile cu sumele de bani disponibile; insolvenţa prezumată vădită există în situaţia în care debitorul, după 30 de zile de la scadenţă, nu a plătit datoria sa faţă de unul sau mai mulţi creditori.

Servicii contabilitate Tarife contabilitate
Expert contabil Bucuresti servicii contabilitate, GLOBALCONTABILITATE SOLUTIONS SRL, cele mai bune solutii: tarife contabilitate de la 150 RON lunar

Asigurari RCA
Informatii utile despre Asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto dar si despre alte tipuri de asigurari, despre asiguratorii din Romania si tipurile de asigurari . Recomandari de companii si brokeri din Romania.

Fonduri europene nerambursabile
Informatii despre finantarile nerambursabile oferite din fonduri structurale europene, fonduri guvernamentale, precum si prin alte programe de finantare prin care se acorda granturi si subventii

Curs valutar
Curs valutar - cursul valutar Bnr cu principalele 18 valute actualizat la zi, arhiva cursului valutar din tot anul si un convertor valutar din si in oricare din valute.