vivacredit.ro
 

Cafeneaua contabila


Titlu: Cafeneaua contabila
Descriere: Vino pe forum-ul nostru de contabilitate pentru resurse utile in domeniu. Te asteptam.
URL: http://www.contacafe.ro/

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: contabilitate, forum, conta

Acest site a fost adaugat in data de 24/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Documentatia MPO DOCS -Implementare SCIM in entitatile publice
Documentatia MPO DOCS a fost creata pentru implementarea rapida si eficace a celor 25 de Standarde de Management conform OMFP 946 din 2005. Proceduri. Obiective generale. Obiective SMART. Strategii. Analiza riscurilor.

Credit nevoi personale
Suntem specializati in credit nevoi personale oferind consultanta completa pentru acordarea in timp record a unui credit nevoi personale, fara efort si comision 0 din partea clientului.

Swisslite
Importator lanterne, Importator baterii pentru lanterne, Importator acumulatori pentru lanterne, Distribuitor baterii pentru lanterne, reflectoare si lanterne led, lanterne philips, lanterne panasonic, http://www.swisslite.ro/

Contabilitatea firmei
Grama Accounting, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa pentru societati cu capital strain.

Avocat anrp - TRANZACTIONAM PUNCTE A.N.R.P COMISION 0%, IMPOZIT 0%
Tranzactiile au loc exclusiv la un notar autorizat si implica verificarea corectitudinii tuturor documentelor. Despagubiri prin puncte ANRP. tranzactionare puncte anrp