elefant.ro
 

Editura Victor Babes Timisoara


Titlu: Editura Victor Babes Timisoara
Descriere: Editura Victor Babeş are ca obiectiv principal sprijinirea activităţii didactice și ştiinţifice din Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş, constând în: editarea, tipărirea şi difuzarea de cărţi, publicaţii, lucrări de interes general şi de specialitate; prestarea de servicii editoriale şi activitate de imprimare cu caracter productiv; comercializarea de publicaţii, cărţi sau alte tipărituri.
URL: http://www.evb.umft.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: editura, medicina, Victor Babes

Acest site a fost adaugat in data de 19/10/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Scoala149
\"Viitorul incepe de aici\"

Engleza, o placere
Curs de limba engleza ce contine 20 lectii de conversatie, gramatica, exerictii de dictare(calculatorul dicteaza iar utilizatorul scrie fiind atentionat in cazul erorilor de scriere), dictionar cu pronuntie.

Gradinita Simsala Grimm sector 2
Inscrie-ti copilul in cea mai noua gradinita din sectorul 2 din Bucuresti, o gradinita cu program prelungit si cu o echipa tanara si indragita, un program special pentru copiii inteligenti.

Cursuri gratuite pentru toti
Blog cu informatii despre cursuri gratuite finantate din fonduri europene, cursuri gratuite organizate de AJOFM-uri, cursuri online, precum si despre alte oportunitati de instruire si formare profesionala gratuita

Dictionar englez roman
Dictionar englez roman online. Contine peste 240.000 de cuvinte, definitii si expresii uzuale. Siteul prezinta un scurt istoric si un curs de gramatica al limbii engleze.