elefant.ro
 

Mecatronica - Tehnologia viitorului


Titlu: Mecatronica - Tehnologia viitorului
Descriere: Promovare mecatronica, produse si concursuri mecatronice, laboratoare pentru institutii de invatamant si de productie, cursuri si activitati didactice
URL: http://www.mecatronica.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Automate programabile, Laborator, Robot, Tehnologie, Pneumatica, Hidraulica, Automatizari

Acest site a fost adaugat in data de 13/10/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

MarkantConsult
Suntem o echipa de oameni pasionati, practicieni, cu dorinta de a oferi excelenta in consultanta si training. Specializati in: management, vanzari, comunicare si promovare. Dezvoltam programele discutand cu managerii si participantii, pentru a afla nevoile reale de invatare. Participantii adopta comportamente constructive, care duc la rezultate pe termen lung.

Lucrari de licednta diploma disertatie
Redactare lucrari de licenta , lucrari de diploma , lucrari licenta , lucrari diploma , lucrari de disertatie , referate , lucrari de licenta la comanda

Cursuri de formare profesionala
Avangarde Business Academy este o companie privata, specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti – cursuri de specializare (cursuri acreditate ANC sau cursuri online). Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional.

Publicare carte - Editura Pro Universitaria Acreditata CNCS si CNATDCU
Publicare carte cu editura acreditata CNCS si acreditata CNATDCU. Editura cu prestigiu recunoscut ce vine in ajutorul autorilor ce doresc sa publice si sa editeze carti, oferind suport si raspunsuri la intrebarile pe care le au legat de publicarea unei carti.

Engleza, o placere
Curs de limba engleza ce contine 20 lectii de conversatie, gramatica, exerictii de dictare(calculatorul dicteaza iar utilizatorul scrie fiind atentionat in cazul erorilor de scriere), dictionar cu pronuntie.