elefant.ro
 

torent.ro


Titlu: torent.ro
Descriere: TORENT COMPUTERS, importator exclusiv DFI, Microlab, Peach si altele, site de prezentare cu magazin on-line, configurator de sisteme etc.
URL: http://www.torent.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: TORENT COMPUTERS, importator exclusiv DFI, Microlab, Peach

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Casa PC
Reparatii si Vanzari Calculatoare Desktop, Componente PC, Componente Notebook, Netbook-uri, Tablete, Smartphones, Imprimante, GPS-uri, Noi si Second Hand, STIRI, Tutoriale, Recomandari toate din domeniul IT

Interwap vpn - internet fara restrictii
InterWAP VPN este folositor atunci cand ai restrictii la Internet. De exemplu cazul retelelor de internet din caminele studentesti in care este blocat accesul la jocuri online, torrente sau filme online. InterWAP este un program care anuleaza restrictiile la internet precum: porturi blocate , restrictionarea accesului la unele website-uri, la unele jocuri online, la torrenti, dc++ si alte programe p2p, sau orice alta restrictie, mai putin limitarea latimii de banda sau a traficului.

Monitoare second hand
Gama diversificata de monitoare second hand cu garantie si factura la preturi foarte avantajoase. Oferim monitoare second hand grad A si grad B cu diagonale intre 15 si 21 inch. Avem branduri importante de monitoare second hand.

Calculatoare second hand
Calculatoare second hand. Toate Calculatoarele second hand. sunt testate si reconditionate inainte de fi puse in vanzare, fiind livrate cu accesoriile specificate in oferta si descrierea fiecarui Calculator second hand. Branduri comercializate de calculatoare second hand: HP, IBM, Lenovo, Dell, Acer, Asus, Packard Bell, Fujitsu Siemens.

Service it
Portal dedicat exclusiv pentru firmele din domeniul it (magazine, service). Acest portal cuprinde o paleta vasta de servicii: cereri de oferte, joburi it, cursuri it si multe altele.