orange.ro
 

Select Events organizeaza nunti, botezuri, petreceri copii


Titlu: Select Events organizeaza nunti, botezuri, petreceri copii
Descriere: Agentia Select Events Organizeaza Nunti, Botezuri, Petreceri Copii, Evenimente, Party Corporate, Petreceri Firma, Aniversari, Onomastici, Agenti Organizare Nunti, Petreceri pentru Copii, Petrecerea Burlacilor, Petreceri Surpriza, Serbari, Decoratiuni de Craciun, Decoratiuni Case de Craciun! Pentru mai multe detalii nu ezitati si contactati-ne: 0722.81.91.91 / 0753.65.95.58 sau vizitati http://www.selectevents.ro
URL: http://www.selectevents.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Nunta, Nunti, Organizare Nunta, Botez, Botezuri, Organizare Botez, Organizare Petreceri Copii

Acest site a fost adaugat in data de 28/09/2009

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 1264

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Asociația Bistrița Civică
Încurajăm dezvoltarea durabilă a comunitătii si dialogul social. Contribuim activ la diversificarea vietii culturale din Bistrita si promovarea orasului.

transport agabaritic
furnizor specializat de logistică şi soluţii de transport agabaritic rutier, combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar sau aerian. Oferim servicii profesionale de încredere clienţilor noştri datorită vastei experienţe acumulate.

Oglinzi
Dolinex Piatra Neamt - Oglinzi, furnizor de materiale si solutii de instalatii termice si sanitare de inalta calitate.

Dobra Wine
Vinul de Dobra, un vin cunoscut și apreciat de mulți consumatori, pentru calitățile deosebite oferite de condițiile climatice și geografice ale zonei. Satul, este cunoscut pentru producția de struguri pe dealurile ce-l înconjoară, încă din anii 1500.

Scaune cinema
Dragi prieteni, va prezentam scaunele noastre cu un design frumos pentru salile de amfiteatru, de cinema, de spectacol, de teatru sau de ce nu chiar si pentru zonele de VIP din anumite spatii.