orange.ro
 

Select Events organizeaza nunti, botezuri, petreceri copii


Titlu: Select Events organizeaza nunti, botezuri, petreceri copii
Descriere: Agentia Select Events Organizeaza Nunti, Botezuri, Petreceri Copii, Evenimente, Party Corporate, Petreceri Firma, Aniversari, Onomastici, Agenti Organizare Nunti, Petreceri pentru Copii, Petrecerea Burlacilor, Petreceri Surpriza, Serbari, Decoratiuni de Craciun, Decoratiuni Case de Craciun! Pentru mai multe detalii nu ezitati si contactati-ne: 0722.81.91.91 / 0753.65.95.58 sau vizitati http://www.selectevents.ro
URL: http://www.selectevents.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Nunta, Nunti, Organizare Nunta, Botez, Botezuri, Organizare Botez, Organizare Petreceri Copii

Acest site a fost adaugat in data de 28/09/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1268

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

mancare traditionala
Stiai ca pe site-ul BestMeal.ro poti sa comanzi mancare oricand doresti? Intra pe site si comanda mancare proaspata.

dacoluci digital
Dacoluci se ocupa cu montarea instalatii de receptie prin satelit, instalare de echipament audio video dacoluci, instalatii de televiziune prin cablu dacoluci

Transport antichitati, relocari sedii
Organizam curse, transporturi de marfa si mobilier catre orice adresa din tara si international ( UE - Uniunea Europeana , Republica Moldova , Serbia , Bulgaria etc.) cu plecarea din Bucuresti, respectand intodeauna termenii de timp si costuri reduse.

Mobila Bacau
Oferim o gama larga de mobila la comanda: mobila de bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila sufragerie, mobila birou, mobila de gradina. Iconostase, amenajari exterioare, scari interioare din lemn si placari scari cu structura de beton in Bacau si imprejurimi. Asiguram : consultanta de specialitate, masuratori de precizie, proiectare, transport si montaj.

Amenajare garaj
Solutii optime pentru organizarea si amenajarea garajului. Romgaraj furnizeaza accesorii si mobilier pentru garaj, panouri PVC pentru perete (Slatwall garaj), accesorii pentru podea.