vivacredit.ro
 

Lit Photo


Titlu: Lit Photo
Descriere: Lit Photo – Oferim toata gama de servicii fotografice dar suntem specializati in fotografii de produs si de evenimente corporate.
URL: http://www.litphoto.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: fotografii de produs

Acest site a fost adaugat in data de 25/09/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 432

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Promovare Online
Promovare Online Social BookMarking - Your Source for Social News and Networking.\\\\\\\\r\\\\\\\\npromovare online, promovare site, publicitate online, promovare firma, promovare firme, social networking,

Productie publicitara
Ce am dorit sa aducem nou? Din punct de vedere al produselor existente pe piata: nimic. Din perspectiva relatiilor client-furnizor / furnizor-client o schimbare. Evident in bine. Si cum binele este relativ, noi ne-am gandit la: respectarea clauzelor contractuale, consilierea sincera, deschidere in fata cerintelor noi, preturi si termene corecte, in general la relatii cat mai putin balcanice.

Marketing Digital - WebSEM marketing online automatizat
Targetam 10 campanii de marketing digital intr-o singura strategie care asigura coerenta si performanta impactului in mediul online!

Productie publicitara si materiale promotionale
Agentie de publicitate si productie publicitara: import obiecte promotionale ce pot fi personalizate, tipar digital sau offset (carti de vizita, flyere, cataloage, plicuri personalizate, pliante), bannere, rolup, spider.

Productie publicitara de calitate
Va suntem alaturi, tehnic si practic, pentru realizarea unor lucrari publicitare de calitate. Va oferim: litere volumetrice, firme luminoase, totemuri, semnalistica de interior si interior sau lucrari de mare complexitate. Avem in portofoliu clienti exigenti cu care colaboram in cele mai bune conditii