orange.ro
 

Varice: Cauze si Sfaturi


Titlu: Varice: Cauze si Sfaturi
Descriere: Varice: despre varice: desi varicele pot aparea la orice vârsta, este mai obisnuita la femeile în varsta. Sunt prezentate sfaturi si recomandari.
URL: http://www.tipuri-varice.blogspot.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: varice, tratament Varice, prevenire Varice, tipuri de varice, sanatate,

Acest site a fost adaugat in data de 24/09/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Coral Club
Coral Club are o activitate de peste 10 ani pe piata suplimentelor alimentare, perioada in care a promovat constant modul de viata sanatos. Gama variata de produse naturiste Coral Club: suplimente alimentare BIO, produse cosmetice fabricate in Japonia, Canada sau SUA si nu numai Activin, ColoVada, DigestAble, Cascara Sagrada la pret depozit la comenzi peste 200Ron.

2. Curatarea parchet...
5. Unul dintre produ...

Medicina muncii
Cabinet medicina muncii Iristar Med va ofera la preturi accesibile servicii complete de medicina muncii, prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor profesionale, colaboreaza cu firme specializate in protectia muncii pentru indentificarea pericolelor, prevenirea accidentelor si a bolilor de munca.

Chirurgie Estetica Clinica Metamorphosis
lifting facial, blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie, mentoplastie, marire-ridicare sani, corectia asimetriilor mamare, areolelor si mameloanelor, tratamentul ginecomastiei, lipoaspiratie, abdominoplastie, marire-lifting fese, injectari botox

Hemoroizi | Clinica Hemoroizi
Site-ul aduce informatii despre cum sa tratam hemoroizii si afectiunile proctologice. Hemoroizi - tratamente in clinica de hemoroizi fara internare, fara operatie.