vivacredit.ro
 

Vila Andra*** cazare Sibiu


Titlu: Vila Andra*** cazare Sibiu
Descriere: Situata ultracentral, Vila Andra *** dispune de 4 camere duble, televizor in fiecare camera, bai cu cabina de dus, locuri de parcare, acces gratuit la internet wireless, acces gratuit la bucataria vilei modern si complet utilata.
URL: http://www.cazare-sibiu-andra.com

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare, vila, pensiune, sibiu, rezervare, muzee, monumente, parcuri, biserici, concediu, vacanta

Acest site a fost adaugat in data de 02/09/2009

Voturi luna acasta : 13

Voturi total : 1932

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Praid
Cazare Praid,cazare ieftina in praid la pensiuni din praid, hoteluri din praid sau moteluri din praid

Pensiunea Steaua Ariesului Albac
Pensiunea Steaua Ariesului Albac - Cazare Apuseni, pensiune clasificata cu 4 margarete, se numara printre pensiunile care ofera cazare turistilor ce viziteaza zona Muntilor Apuseni.

HostelsClub - Rezervare hosteluri si pensiuni in toata lumea
Portalul nostru online pune la dispoziţia călătorilor din toate colţurile lumii un motor de căutare online şi rezervări pentru destinaţii din toată lumea. Fie că vrei să călătoreşti din sau Ón Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Oceania sau Africa, noi avem exact ceea ce cauţi.

Pensiunea Salsovia
Pensiunea Salsovia este situata in pitoreasca localitate Mahmudia, unde natura a imbinat frumusetea vechilor dealuri dobrogene cu Delta Dunarii, tinut aparte in Europa si in lume, in permanenta transformare. Pensiunea Salsovia din Mahmudia va ofera locul de cazare necesar petrecerii timpului liber.

Hotel Romexpo
Hotelul Ramada Parc este la un pas distanta de Romexpo si la 3 minute de Business Center Bucuresti, in zona de business a Bucurestiului.