orange.ro
 

Vila Andra*** cazare Sibiu


Titlu: Vila Andra*** cazare Sibiu
Descriere: Situata ultracentral, Vila Andra *** dispune de 4 camere duble, televizor in fiecare camera, bai cu cabina de dus, locuri de parcare, acces gratuit la internet wireless, acces gratuit la bucataria vilei modern si complet utilata.
URL: http://www.cazare-sibiu-andra.com

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare, vila, pensiune, sibiu, rezervare, muzee, monumente, parcuri, biserici, concediu, vacanta

Acest site a fost adaugat in data de 02/09/2009

Voturi luna acasta : 10

Voturi total : 1819

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Defileul - Cazare la Hotel Petrosani: peisaje montane
Turistii cazati in hotelul nostru beneficiaza de ghid, inchirieri: biciclete, ATV-uri, rafting, jeep-uri pentru trasee montane. Cauti cazare la cel mai bun pret? Acceseaza chiar acum siteul: hotelpetrosani.ro. evenimente Hotel Petrosani

cazare Mamaia |cazare garsoniera Mamaia
Oferim pentru închiriere in regim hotelier garsoniera de lux, in complexul rezidențial Mamaia Summerland.Garsoniera este utilata si mobilata. Are un pat dublu de 160/200 si o canapea extensibila de 180/160. Deci poate fi folosita de 4 adulti.

Turism pe Clisura Dunarii
Oferte de agroturism pe clisura dunarii. Anunturi de cazare la pensiuni, vile, hoteluri pe clisura si nu numai. Galerie foto, poze cu zona, obiective turistice.

Cazare Info
Portal cu unitati de cazare la munte, la mare si in toata tara, cu detalii si oferte de vacanta, cu contacte directe, fara nevoia unor intermediari sau a agentiilor de turism.

Location appartements de luxe a court terme dans regim hotelier.
HÉBERGEMENT A BUCAREST - ROUMANIE appartements a louer a court terme a Bucarest, au centre-ville de Bucarest, de l\'hébergement dans des appartements de Bucarest - Roumanie