vivacredit.ro
 

Gradinita ELITE


Titlu: Gradinita ELITE
Descriere: Gradinita particulara autorizata de MEdC cu program 8-20, predare intensiva in limba engleza/germana, supraveghere video online, control medical efectuat de BGS, aerobic pentru mamici, workshopuri
URL: http://www.gradinitaelite.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: cresa, educatie, copil, gradinita, ingrijire, activitati,

Acest site a fost adaugat in data de 31/08/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

GoKID
Calendar de evenimente si activitati pentru copii, cursuri pentru copii, informatii despre locurile in care putem merge cu copiii, review-uri, recomandari, informatii despre carti, dar si evenimente si cursuri pentru parinti.

Scholars Junction
Scholars junction provides online tutoring, homework help and assignment help for all subjects like economics, maths, science, accounting, dissertation and online statistics help. Our tutors and experts always online 24/7.

Training Pentru Manageri primul program online de educatie manageriala
TRAINING PENTRU MANAGERI este un program online proiectat pe o durata de 6 luni, gandit pentru viitori manageri sau pentru manageri practici care vor sa obtina rezultate si vor sa devina mai buni.

Gradinita Bucuresti, Afterschool, Before school
Gradinita Bucuresti, Afterschool, Gradinita Sector 3, Cresa Bucuresti - Sarah Kindergarten isi propune sa fie un mediu educational profesional, familial, amuzant si atractiv pentru copii dvs.

Cursuri de calificare
Cursuri de Perfectionare - Modulele aditionale iti aduc cele mai noi informatii in domeniu si va ajuta sa utilizati intr-un mod eficient cunostintele dobandite pana acum.