elefant.ro
 

Florida Traffic School


Titlu: Florida Traffic School
Descriere: Florida Traffic School provides you quality course, superb online facilities, extremely efficient customer support at the most reasonable price.
URL: http://floridatrafficschool.idrivesafely.com/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 31/08/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

curs iasi
Aprendis este un centru de formare profesionala care ofera cursuri autorizate in iasi la preturi avantajoase pentru persoanele ce doresc sa evolueze profesional.\\r\\nCurs inspector resurse umane\\r\\nCurs contabil\\r\\nCurs formator\\r\\nCurs cadru tehnic psi\\r\\nCurs inspector ssm\\r\\nCurs trainer\\r\\nCurs barman\\r\\nCurs machiaj\\r\\nCurs cosmetica

cartescolara.ro
Librarie virtuala - manuale, auxiliare, carte in limba straina, dictionare, culegeri, teste pentru bacalaureat si capacitate

Cursuri de calificare CPP Alexander\'s
Infiintat in anul 1999, centrul nostru de pregatire profesionala, are o experienta de peste 15 ani in organizarea de cursuri de calificare, cursuri de formare profesionala si cursuri de perfectionare si initiere.

Audiobooks, Asculta-ti cartile!
Primul site dedicat pietei de carti audio din Romania. Noutatea pe care o aduce pe piata romaneasca este audiobook-ul in format mp3, care poate fi downloadat cu ajutorul unei conexiuni la internet. Portalul www.audiobooks.ro ofera modalitati de plata comode si sigure: microplati prin SMS, microplati prin Apel Telefonic sau plata cu Cardul.

Libraria Delfin
Librariadelfin.ro se numără printre primele site-uri ce pun la dispoziția publicului o gamă completă de materiale didactice necesare pe tot parcursul învățământului preuniversitar: auxiliare și cărți școlare, cărți beletristica, rechizite. Totodată, Libraria Delfin asigură o paletă variată de produse de papetarie si birotica. Toate acestea la preţuri de promoţie.