vivacredit.ro
 

Copyright Online: Inregistrare drepturi autor, Proprietate intelectuala


Titlu: Copyright Online: Inregistrare drepturi autor, Proprietate intelectuala
Descriere: Inregistreaza-ti si protejeaza-ti creatiile ACUM, pentru a indica ca detii drept de autor (Copyright). Serviciul nostru online de copyright iti asigura protejarea drepturilor de autor, a proprietatii intelectuale
URL: http://www.ecopyright.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: copyright, proprietate intelectuala, drepturi autor, inregistrare, protejare copyright

Acest site a fost adaugat in data de 25/08/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ratiu & Ratiu - Societate de avocati
\"RATIU & RATIU\" ofera o gama larga de servicii juridice pentru societati nationale si internationale precum si pentru institutii publice romane.

protectia muncii si ssm
AGORA EXPERT SRL ofera servicii complete pe linie de protectia muncii(sanatate si securitatea muncii), PSI, si evaluarea riscurilor.Cele mai bune preturi de pe piata!PROFESIONALISM SI EFICIENTA!

Birou Mediator Brasov - Mediere
Nu ezitati sa apelati la mediatorul Cristina Ardelean, din Brasov, pentru serviciile dorite. Efectuand contracte de mediere in mai multe domenii. Procedura medierii poate incepe cu o etapa prealabila si care se concretizeaza in incheierea unui contract de pregatire a medierii incheiat intre mediator si partea care doreste sa initieze aceasta procedura alternativa de rezolvare a conflictelor dintre parti .

Divort, Partaj, Incredintare Minori
Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” iti ofera servicii profesioniste, confidentiale si discrete de consultanta si/sau asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in cazuri de divort, partaj, incredintare minori.

Cabinet Avocat Brasov - Avocat Penal Civil - Consultanta Juridica
Cabinet Avocat Brasov va ofera servicii de consultanta juridica. Daca aveti nevoie de un avocat penal sau un avocat civil apelati la Avocat Ardelean Sorin!