vivacredit.ro
 

Copyright Online: Inregistrare drepturi autor, Proprietate intelectuala


Titlu: Copyright Online: Inregistrare drepturi autor, Proprietate intelectuala
Descriere: Inregistreaza-ti si protejeaza-ti creatiile ACUM, pentru a indica ca detii drept de autor (Copyright). Serviciul nostru online de copyright iti asigura protejarea drepturilor de autor, a proprietatii intelectuale
URL: http://www.ecopyright.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: copyright, proprietate intelectuala, drepturi autor, inregistrare, protejare copyright

Acest site a fost adaugat in data de 25/08/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Avocat Iasi
Avocat Iasi este partenerul tau de incredere in problemele de drept penal. Avocatii din Iasi respecta confidentialitatea clientilor!

Legis - program de legislatie romaneasca
Legis este un program de legislatie romaneasca si europeana completat zilnic si intretinut de o echipa de specialisti in domeniu. Legis este programul de legislatie ideal pentru orice problema in domeniul juridic.

Paradis fiscal
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners, cu experienta de 13 ani in domeniul consultantei offshore pentru activitate in paradis fiscal, oferim clientilor nostri companii inmatriculate in majoritatea paradisurilor fiscale, conturi anonime, cat si administrarea lor, management profesionist pentru companii in paradis fiscal.

Avocat roman in Germania
Domnul Manuel Luedtke este avocat specializat in drept penal, interpret si traducator autorizat pentru germana- romana. Fiind investit public in functie in orasul Hamburg, domnul avocat Luedtke este detinatorul unui sigiliu oficial, care ii confera capacitatea de a legaliza – intocmai unui notar – traducerile efectuate de dansul. 

Chirita si asociatii Cluj Napoca. Avocati
Chirita si asociatii este o firma de avocati din Cluj, specializata pe drept penal, procedurile in fata CEDO si consultanta juridica.