vivacredit.ro
 

Echipamente dj


Titlu: Echipamente dj
Descriere: Magazin online de echipamente dj cu o gama variata de echipamente profesionale pentru DJ noi si second hand, echipamente entertainment, audio indoor, outdoor, aparatura de club, precum si o gama variata de accesorii cu service si garantie in Romania.
URL: http://www.dj-mag.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: cd, audio, echipamente dj, dj

Acest site a fost adaugat in data de 04/08/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Piese masini de spalat
Firma noastra Ancoro Concept va ofera diferite servicii pentru masini de spalat si frigidere. Va asteptam sa ne vizitati.

Montaje electronice
Aici gasiti module, circuite, kituri, montaje electronice pentru automatizari, audio, senzori pentru casa, gradina, cifru electronic, variatoare de turatie pentru motoare.Totul se expediaza prin curierat rapid.Va asteptam cu mega oferte la minipreturi!

Echipamente pos
Comercializam echipamente pos pentru tot domeniul de activitate Horeca. Indiferent ca aveti un restaurant, hotel sau firma de catering, firma noastra va ofera echipamente pos profesionale si la preturi exceptionale.

MG Shop
Mg General Electronic Srl vinde produse diverse Tigari Electronice Laser Pointer Audio & Video Diverse Periferice Televizoare si monitoare Lanterne Accesorii GSM

sisteme de copiat la examene
Cele mai noi sisteme de copiat fara nici un fir pe corp, sisteme invizibile , care nu pot fi detectate sau bruiate, cele mai performante si mai fiabile sisteme de copiat la examene,farse,spionaj.