vivacredit.ro
 

Echipamente dj


Titlu: Echipamente dj
Descriere: Magazin online de echipamente dj cu o gama variata de echipamente profesionale pentru DJ noi si second hand, echipamente entertainment, audio indoor, outdoor, aparatura de club, precum si o gama variata de accesorii cu service si garantie in Romania.
URL: http://www.dj-mag.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: cd, audio, echipamente dj, dj

Acest site a fost adaugat in data de 04/08/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Echipamente Profesionale Pentru Reballing
Reparatii Laptop si console jocuri (xbox360,ps3,wii ) Vanzare echipamente si accesorii pentru reballing.Statii infrarosu (T862, T862++, T870, T870A), bile fludor , site , flux

Gadget-uri de calitate la preturi accesibile !!!
Avem o gama larga de produse repartizate pe categorii pentru a fi gasite mai usor de dumneavoastra. Categoriile sunt: Articole Sportive, Autoaparare, Electronice, Jocuri si Jucarii, Sanatate si Dieta.

BestElectronics - Reparatii TV & Electronica Iasi
BestElectronics este un atelier de reparatii profesionale din Iasi pentru laptop-uri, televizoare CRT(tub), LCD si LED , calculatoare , monitoare, camere foto si video, sisteme de navigatie, electrocasnice diverse, console jocuri, diferite module electronice industriale (centrale termice, malaxoare paine, cuptoare, cabine vopsit, etc).

Oferta speciala
Magazinul shop-discount va ofera lcd plasme la cele mai bune preturi. Principiile noastre de baza sunt: produse de calitate, preturi bune si satisfactia clientului. Profitati de promotii, oferta speciala si lichidari de stoc.

Servicii tehnologice
Servicii automatizari tehnologice cu service autorizat in toata tara oriunde oricand ai nevoie .