elefant.ro
 

ebacalaureat.ro


Titlu: ebacalaureat.ro
Descriere: Site dedicat pentru bacalaureat, usor de navigat, contine variante rezolvate proba orala proba scrisa, evaluare online geografie, anunturi anticariat etc.
URL: http://ebacalaureat.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: bacalaureat, bacalaureat2008, subiecte bacalaureat 2008

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Art Of Play
Jucarii si jocuri educationale create de psihologi si specialisti in domeniu din Marea Britanie si Germania, folosite in peste 14.000 unitati de invatamant\r\n

Dezvoltare personala, Management, Leadership, HR, Vanzari, Financiar
Companie de training, learning; development si consultanta din Romania specializata in dezoltarea oamenilor din companii. Credem ca adevaratele relatii de afaceri de succes sunt cele bazate pe incredere si respect recirpoc la care noi alaturam pasiunea

Traducere automata de texte in 46 de limbi
Translator online - Cel mai complex translator online care traduce instantaneu fraze si expresii in 46 limbi

Matematica pentru copii, invata si te joci in acelasi timp.
Clasa 0 va incepe mai usor daca te pregatesti online cu exercitiile facute special pentru copilul tau. Invata matematica online fara pix si caiet folosind doar mouse-ul. Daca crezi ca stăpâneşti bine exerciţiile poţi face şi teste online unde vei avea şansa să intrii în clasamentul celor mai buni mici matematicieni.

Cursuri Limba Germana
EUROCOR este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda. Si in Romania peste 180.000 de persoane au invatat o limba straina sau si-au dezvoltat cariera alaturi de noi. www.cursuri-germana.eu.