vivacredit.ro
 

Restaurant La Nasu organizare nunti, mese festive


Titlu: Restaurant La Nasu organizare nunti, mese festive
Descriere: Restaurantul La Nasu Crangasi Bucuresti dispune de un salon ce permite organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, mese de afaceri, cocktail-uri, revelion, petreceri 1 Martie, 8 Martie
URL: http://www.lanasu.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: restaurant, La Nasu, Lanasu, restaurante nunti, mese festive, nunti, botezuri, cununii

Acest site a fost adaugat in data de 20/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Foie-Gras
Ne adresam in principal restaurantelor si firmelor de catering, dar si tuturor persoanelor pasionate de gastronomie. Oferta noastra cuprinde mai multe tipuri de foie gras, piept de rata crud, afumat si cu verdeata, confit de canard, carne de prepelita, foie-gras, carne porc de Mangalita si multe alte carnuri care nu trebuie sa lipseasca dintr o bucatarie respectabila.

BonPizza & Grill
BonPizza ofera cea mai buna pizza artizanala din sectorul 3. Puteti avea comanda gratuita in sectorul 3/

bucharest-guide.ro
Ghid si harta Bucuresti. Hoteluri, restaurante, cluburi si informatii de interes general. Calendarul evenimentelor culturale si mondene structurate pe categorii. Cupoane cu reduceri.

sohbet
sohbet, chat

Cofetarie Craiova Dulcele De-Acasa
Cofetaria Dulcele De-Acasa din Craiova, Bulevardul Carol, Nr. 91 va asteapta cu o gama larga de produse clasice, cat si moderne, realizate din ingrediente naturale in laboratorul propriu, produse precum torturi, prajituri, macarons, specialitati, produse pentru candy bar si nu numai.