vivacredit.ro
 

Constructii case


Titlu: Constructii case
Descriere: Implementarea modului de a locui confortabil , cu costuri reduse , in case a caror constructie nu afecteaza mediul inconjurator . Readucerea frumosului si a pitorescului in felul de a construi, desfiintarea conceptelor de case tipizate prin oferirea unei varietati de proiecte realizate de cei mai buni arhitecti din intreaga lume .
URL: http://www.constructii-case.org

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: case, constructii case, constructii case lemn, case americane

Acest site a fost adaugat in data de 08/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 103

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

IMOSTAR - Agentie imobiliara - Galati
Agentia imobiliara IMOSTAR, are ca prim obiectiv segmentul imobiliar Galati. Va oferim o gama larga de servicii imobiliare: vanzari apartamente in Galati, vanzari case in Galati, vile, terenuri, constructii noi in Galati, spatii comerciale, birouri, cumparari, inchirieri. Noi nu suntem doar una dintre sutele de agentii imobiliare ci suntem agentia imobiliara la care tu, clientul, esti pe primul loc, noi te ajutam sa iti implinesti visul, noi iti gasim caminul dorit.

Tranazctii imobiliare fara intermediar
Singurul portal imobiliar din Cluj cu anunturi de la proprietar, care contine descriere completa, poze, localizare pe harta, datele de contact a proprietarului.

Prahova Imobiliare
Fie ca doriti sa vindeti, inchiriati sau sa cumparati un apartament, o casa, un teren sau un spatiu comercial noi va putem ajuta. Va puteti adauga anuntul gratis, fara taxe, fara comisioane.

Agentii imobiliare Craiova-Apartamente
Agentii imobiliare in Craiova. Vanzari,cumparari,inchirieri apartamente,case,vile,spatii,terenuri,hale in judetul Dolj si orasul Craiova. Apartamente 2 camere,3 camere,4 camere.\\r\\n\\r\\n

Imobiliare Navodari
Agentia noastra beneficiaza de o experienta vasta in domeniu imobiliar, activand pe piata imobiliara de pe raza orasului Navodari si a judetului Constanta de mai bine de 10 ani. Echipa noastra este alcatuita din profesionisti cu experienta, orientati spre satisfacerea unei game variate de servicii in domeniul imobiliar.\\r\\n