vivacredit.ro
 

Constructii case


Titlu: Constructii case
Descriere: Implementarea modului de a locui confortabil , cu costuri reduse , in case a caror constructie nu afecteaza mediul inconjurator . Readucerea frumosului si a pitorescului in felul de a construi, desfiintarea conceptelor de case tipizate prin oferirea unei varietati de proiecte realizate de cei mai buni arhitecti din intreaga lume .
URL: http://www.constructii-case.org

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: case, constructii case, constructii case lemn, case americane

Acest site a fost adaugat in data de 08/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 101

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Agentia Imobiliara VELAS
Agentia noastra este membra a UNAI (uniunea nationala a agentiilor imobiliare), asigurandu-va astfel siguranta unui partener pentru o investitie profitabila si de asemenea promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii.

Totul pentru casa ta! Firme constructii, echipe, materiale, anunturi online
firme constructii case timisoara, echipe constructori, anunturi online, case lemn, case ieftine,materiale de constructii, firme constructii case, amenajari interioare, electricieni, echipe de meseriasi

Vanzarea
Berceni, la 5 km de Ploiesti, parcele de 500, 700 si 1000 mp, intravilan, utilitati la strada, vedere spre padure

Complex rezidential Green Vista
Site-ul oficial al proiectului rezidential Green Vista - Pipera. GREEN VISTA este un complex rezidential care cuprinde trei cladiri. Doua dintre cladiri au noua etaje, iar cea de-a treia are zece etaje. In total sunt 229 de apartamente cu finisaje de inalta calitate si aer conditionat.

Imobiliare Oferte Bucuresti - Euroimpact Trading
Site-ul Agentiei Imobiliare Euroimpact Trading din Bucuresti: vanzari de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri, spatii comerciale. Servicii si stiri imobiliare.