vivacredit.ro
 

Constructii case


Titlu: Constructii case
Descriere: Implementarea modului de a locui confortabil , cu costuri reduse , in case a caror constructie nu afecteaza mediul inconjurator . Readucerea frumosului si a pitorescului in felul de a construi, desfiintarea conceptelor de case tipizate prin oferirea unei varietati de proiecte realizate de cei mai buni arhitecti din intreaga lume .
URL: http://www.constructii-case.org

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: case, constructii case, constructii case lemn, case americane

Acest site a fost adaugat in data de 08/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 103

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tranazctii imobiliare fara intermediar
Singurul portal imobiliar din Cluj cu anunturi de la proprietar, care contine descriere completa, poze, localizare pe harta, datele de contact a proprietarului.

FAMILY RESIDENCE 2 IASI
Family Residence este un complex nou de vile, foarte elegant si intim, care va ofera posibilitatea sa locuiti intr-o zona linistita, ferita de praful si agitatia orasului, dar totodata conectati la realitatea Iasului, fiind situat foarte aproape de Soseaua Nicolina, cu acces atat la transportul in comun, cat si la numeroasele facilitati din zona:

Piata Imobiliara din Romania
ActivImobil - Piata imobiliara din Romania, anunturi imobiliare de la particulari si de la agentii imobiliare, constructori, lichidatori, servicii imobiliare, materiale si amenajari.

REALPRO Doru Pufulete
Noi va oferim o modalitate de a va vinde casa, sigura si total lipsita de riscuri. Casa dumneavoastra se va vinde Rapid, pentru Cei Mai Multi Bani, si cu Cea mai Mica Bataie de Cap. REALPRO este sistemul nord american de vanzare garantata a casei.

Inchirieri si vanzari apartamente Aviatiei, Floreasca si Lacul Tei
Agentie imobiliare specializata in inchirieri si vanzari apartamente in zonele Floreasca, Aviatiei si Lacul Tei.