vivacredit.ro
 

Data Wipe Software


Titlu: Data Wipe Software
Descriere: Hard Drive Data Wipe Software tool by Geeksnerds can shred data from a hard disk drive. The data can be erased and wiped without any chances of retrieval\\r\\n
URL: http://www.datarecoveryuk.co.uk/software/data-wipe/

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: Disk Wipe Software Utility, Wiper Tool, Wipe.

Acest site a fost adaugat in data de 07/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Stick usb
Magazin de usb-uri cu personalitate. Usb Factory va ofera o gama larga de usb-uri si accesorii. La noi gasiti usb-uri din piele, lemn, metal, plastic. Deasemenea va oferim usb-uri cu forme atipice, usb-uri bijuterii, usb-uri mini si multe alte modele.

Reumplere cartus
Service-ul de imprimante si copiatoare consta in curatarea, efectuarea de reglaje si verificari periodice ale aparatelor si accesoriilor sale in scopul reducerii costurilor specifice (consum de toner, uzura cilindru etc.), schimbarea consumabilelor la intervale recomandate de fabricant (obligatoriu pentru o functionare optima).

IT Brasov Service Retele Laptop PC Bv
Echipa noastra va ofera 24/24 solutii pentru mentenanta calculatoare si retele; suport tehnic pentru utilizatori si echipamente; consultanta la achizitii hardware, software sau servicii de internet; solutii wireless; instalare servere, echipamente de retea sau calculatoare; securizare, optimizare si administrare servere sau retele de calculatoare.

Director Web - newsdirect.biz
Accesati cel mai nou director web din Romania. Va punem la dispozitie numeroase categorii din diverse domenii de activitate.Promovati-va afacerea prin acest director web romanesc.

Scaner de carti, digitizare carte, arhivare documente
Scanner format mare A0, A1 pentru scanare documente tehnice, CAD, GIS, AEC cu costuri reduse la o claritate ireprosabila