watchshop.ro
 

Produse naturite Calivita


Titlu: Produse naturite Calivita
Descriere: Magazin on-line de produse naturiste Calivita. Puteti cumpara de la noi : vitamine, antioxidanti Calivita, produse pe baza de plante medicinale, produse pentru slabit, produse pentru digestie usoara Calivita si alte suplimente alimentare.
URL: http://www.calivitavelcu.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: calivita, produse naturiste, produse slabit, produse bio

Acest site a fost adaugat in data de 07/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Informatii moderne despre bolile psihice
Informatii moderne despre bolile psihice Informatii moderne despre bolile psihice, cu adevarat folositoare atat pacientilor cat si familiilor acestora, fara prejudecati, scrise de catre un medic psihiatru. 0729565618 www.psihiatrice.ro

Clinica Oftalmologica OpticLine Alba Iulia
Clinica Oftalmologica OpticLine Alba Iulia, ofera consult oftalmologic, operatie cataracta,investigatii si tratamente chirurgicale oftalmologice echipament ultramodern si optica medicala Zeiss.

Kineto Cabinet Bucuresti - kinetoterapie
Kineto Cabinet ofera servicii de kinetoterapie (recuperare medicala), fizioterapie si masaj terapeutic la cele mai inalte standarde, kinetoterapeutii avand experienta cu precadere in tratarea bebelusilor si copiilor, totul intr-o vila ultracentrala a Bucurestiului\\r\\nNe adresam copiilor sau adultilor ce au nevoie de recuperare medicala a sechelelor posttraumatice. \\r\\nExperienta ne recomanda pentru gimnastica si masajul bebelusului, sau pentru masajul si gimnastica pre si post natala\\r\\n

Resveratrol
Resveratrolul este un antioxidant natural puternic, care detine proprietati terapeutice favorabile unui organism puternic si sanatos. Poate sa previna afectiuni grave, care ne pot pune in pericol sanatatea si contribuie la ameliorarea acestora, fiind indicat si pentru cresterea imunitatii.

Clinica stomatologica
Cabinet stomatologic in Bucuresti, ofera servicii de endodontie si detartraj la cele mai mici preturi. Doresti un dentist bun? Apeleaza la clinica stomatologica din Bucuresti, strada Dr. Felix, vei gasi tot timpul un medic dentist disponibil pentru tine.