orange.ro
 

romjob.ro


Titlu: romjob.ro
Descriere: Portal national - locuri de munca
URL: http://www.romjob.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, joburi, munca in strainatate

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Videochat de acasa pentru toata Romania
Fi propriul tau sef si profita de ocazia exceptionala de a avea un job la propriul tau domiciliu! Daca doresti sa ai un astfel de job, aplica pentru videochat la domiciliu!

Studio VideoChat
VideoChat Constanta a fost creat cu scopul de a oferi informatii cat mai detaliate despre VideoChat si de a recruta personal pentru un loc de munca in Constanta. Acesta este un site de angajari si informare pentru activitatea de Videochat. Aici veti gasi tot ce este necesar pentru a clarifica toate nelamuririle legate de aceasta activitate, modul de desfasurare al activitatii de VideoChat precum si conditiile in care se desfasoara aceasta activitate.

ZoomJobs - cel mai interactiv portal de joburi
Demonstreaza ca esti printre cei mai buni si fii activ pe cel mai interactiv portal de joburi. Iti oferim o multime de functionalitati utile si noi. Redescopera procesul de recrutare cu ZoomJobs.

Locuri garantate de munca in strainatate
Ne adresam persoanelor din toata tara care se afla in cautarea unui loc de munca , calificati sau necalificati, studenti sau absolventi de studii superioare, indiferent de nivelul de experienta. In noi aveti un partener responsabil

Locuri de munca in Cehia
Locuri de munca in strainatate - Cehia, Pardubice. Aplica acum cu formularul de contact.