watchshop.ro
 

Compania TIPOGRAFIA S.A. By Eugen CRISTEA


Titlu: Compania TIPOGRAFIA S.A. By Eugen CRISTEA
Descriere: Despre Noi... Tipografie, Editura STAR TIPP, Agentia de publicitate ECOUL, Depozit Arhive Particulare CRONOS, intr-un cuvint Tipografia S.A., fondata in 1970, reinfiintata in 1992 ca societate cu capital integral privat, la ora actuala detine un capital social de 296 100 lei.
URL: http://www.tipografia.wgz.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: editura, tipografie, tipografii, carte, cart, tipar, digital, ofset, flyere, cart

Acest site a fost adaugat in data de 05/07/2009

Voturi luna acasta : 24

Voturi total : 538

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

montaj tapet si profile decorative


Marius Bodochi
informatii, articole, comentarii, interviuri, activitate, fotografii, video cu si despre actorul Marius Bodochi

Statui Piatra Neamt
www.statui.ro este un site de prezentare a statuilor din municipiul Piatra-Neamt - un proiect al Asociatiei Future din Piatra-Neamt.

Intrebari
Nu stii cum sa setezi o retea? Edeir are o echipa de experti care iti ofera raspunsuri la orice intrebare legata de calculatoare si internet, amenajarea casei si a gradinii, cum sa faci bani pe internet sau care sunt celelalte afaceri profitabile, gastronomie si retete, cum sa ne mentinem frumosi si sanatosi sau intrebari din religie, spiritism sau paranormal.

Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie
Vino in Piata de Fotografie! Locul in care ne intalnim sa discuatam liber despre fotografie, aparate foto si arta fotografica. Piata de Fotografie este comunitatea pasionatilor de fotografie, un loc unde vezi si comentezi fotogarfii, afli despre cele mai noi concursuri foto de pe internet, descoperi noi tehnici de fotografiere, teste aparate foto si obiective, articole interesante din domeniu etc.