vivacredit.ro
 

Compania TIPOGRAFIA S.A. By Eugen CRISTEA


Titlu: Compania TIPOGRAFIA S.A. By Eugen CRISTEA
Descriere: Bine ai venit!Felicitari! Esti in cel mai important magazin de specialitate in ceea ce priveste cartea noua sau veche! Tipografie, Editura STAR TIPP, Agentia de publicitate ECOUL, Depozit Arhive Particulare CRONOS, intr-un cuvint Tipografia S.A Acestia suntem NOI!• Locatia noastra este in Slobozia Str. Filaturii nr. 3, Jud. Ialomita, Tel. 0243 231 888
URL: http://www.tipografii.aaz.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: tipografie, tipar, digital, editare, carte, ziare, flyere, pliante

Acest site a fost adaugat in data de 05/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 124

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

FotoEvent88 | Oferta fotograf Bucuresti
Fotograful este una dintre cele mai importante persoane din ziua evenimentului (cununie, nunta, botez) si nu numai. Cu el te poti consulta atat inainte de eveniment cat si in timpul lui pentru ca totul sa arate asa cum iti doresti. Experienta lui ca fotograf este foarte importanta pentru tine. FotoEvent88 iti va oferi sub forma de fotografii amintirile frumoase de care te vei bucura pentru totdeauna.

Fotograf Botez - Fotografie artistica de botez
Fotografi de nunta si cameramani din Bucuresti ofera servicii foto si video la cununia dvs. Fotografiile sunt expresive iar montajul este Full HD. Suntem bucurosi sa va fim alaturi la nunta si sa va surprindem emotiile in imagini.

Probleme si solutii privind cresterea si educarea copilului
Informatii utile privind copilul de la nastere la adolescenta. Probleme de crestere, dezvoltare, educatie, invatare, sanatate, adaptare, caracter, comportament, emotionale, temperamentale. Factorii educationali: familia, scoala, mediul, implicati in ingrijirea si responsabilizarea copilului.

O lume intr-un timbru
Timbre, plicuri, clasoare, albume – o lume intr-un timbru, o lume in colectia ta! Descopera universul marcilor postale!

Laurentiu Gales
O viata intreaga am incercat sa surprind momente. Cand eram mic vroiam sa pastrez cadrul unei mese in familie, vroiam sa imortalizez acele trairi, sentimente pentru totdeauna. De aceea am incercat sa inteleg mereu oamenii pe care ii suprind in cadru. Intotdeauna am cautat sa redau in fotografie ceea simt ei si sa aleg cadrul care aduce exprima cel mai puternic asta.