smokemania.ro
 

Servicii IT pe baza de contract


Titlu: Servicii IT pe baza de contract
Descriere: Briel este o firma ce ofera servicii IT complete, adresandu-se firmelor mici si mijlocii din Timisoara care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii. Activitatea firmei este orientata spre mentinerea sitemelului informatic in stare perfecta de functionare cu investitii minime, pe baza unui sistem de planificare al cheltuielior, scazand astfel costurile operationale ale departamentului tehnic.
URL: http://www.briel.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: servicii it externalizare

Acest site a fost adaugat in data de 02/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

magazin online de calculatoare
www.magcomputer.ro vinde din stoc calculatoare, componente pc, monitoare,laptopuri,imprimante,placi de baza,procesoare,tablele,telefoane mobile,electrocasnice, etc la cel mai bun raport calitate pret. Vizitati www.magcomputer.ro

Reparatii Calculatoare Braila
RepSoft IT efectueaza operatii de diagnosticare si reparatie pentru calculatoare: reparare sau inlocuire placa de baza, sursa, placa video, devirusare si recuperare de date de pe hard disk, curatare lentila si inlocuire curea eject pentru CD/DVD-rw, instalare de soft cu licenta si instalare de drivere.

Tonere si refill pentru imprimante laser si inkjet
Distribuitor online de tonere, cartuse si alte consumabile pentru imprimante laser si cerneala. Chip-uri si cilindrii compatibili 100%. Oferim o varietate de tonere si cartuse echivalente OEM cu 24 luni garantie. Reduceri pentru cantitati mari.

Plasticavi - cabluri pentru telecomunicatii
Plasticavi - Cabluri profesionale pentru telecomunicatii importate si distribuite in Romania prin General Group

Depanare calculatoare
Instalam orice sistem de operare pe calculatoare si laptopuri de pe stick sau DVD. Interventii de calitate la domiciliul dumneavoastra in Bucuresti si zona adiacenta.