orange.ro
 

FlorYn Zone


Titlu: FlorYn Zone
Descriere: Jocuri, Filme, Programe, Cupe Counter-Strike etc
URL: http://floryn-zone.forumgratuit.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: FlorYn Zone

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2009

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 265

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Magazin online de tonere si cartuse
Besttoner.ro comercializeaza tonere si cartuse , originale si compatibile , pentru imprimante , faxuri si copiatoare la preturi de producator. Toate produsele noastre au o garantie de 36 luni si sunt certificate ISO 9001 si 14001.Livrare nationala

Resigilate eMAG. Calculatoare, electronice si electrocasnice!
Reduceri de pret pentru calculatoare, componente PC, laptopuri, electronice si electrocasnice cu ambalaj deschis, testate si resigilate. Economisiti pana la 50% cumparand produse resigilate! Acelasi produs, aceeasi calitate, la un pret special.

RoByte
Site personal unde postez programele realizate si un eventual suport utilizatori. Software: CDprezentator Studio, Editor ...

LAMP, platforma de hosting open source
LAMP, un acronim format din initialele care reprezinta componentele unei platforme de hosting gratuita. Cele patru componente sunt Linux, Apache, MySQL si PHP.

Firma securitate
Politica noastra este de a pune clientul in centrul activitatii noastre, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite corect. Credem in profesionalism si experienta.