vivacredit.ro
 

metafizica


Titlu: metafizica
Descriere: METAFIZICA = parte a filozofiei avand drept obiect cunoasterea absoluta, studierea fenomenelor care nu pot fi percepute cu simturile noastre, care depasesc cadrul experientei.
URL: http://metafizica.pers.ro

Categorie: educatie si cultura > religie si spiritualitate
Cuvinte cheie: reincarnare, ezoterism, ocultism.initiati, maestri, orient, extraterestri, 2012, apocalipsa, zodii, era

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Biblia ortodoxa online
Site-ul prezinta in format electronic Biblia Ortodoxa. Site-ul este structurat pe carti si capitole, dispunand de un motor de cautare caracterizat de precizie.

tanarcrestin.ro
Retea de situri crestine ce ofera resurse crestine pentru tineri, articole misiune, muzica crestina, felicitari electronice, forum de discutii, stiri crestine, concursuri, blog, biblia online.

Mesaje de Craciun si Anul Nou
Mesaje de Craciun, Mesaje de Anul Nou, Mesaje si Urari de Sarbatori

Consultanta tarot online
Cabinet online de consultanta astrologica , numerologie , astrologie si cartomantie . Informatii utile despre horoscop, spiritualitate si astrologie .

Curs Initiere Spirituala - Focul Sacru
Cursuri de initiere spirituala bazate pe Invatatura hristica ce amplifica gradul de elevare spirituala a unei persoane si ajuta pe oameni sa urmeze Calea,Adevarul si Viata.Scoala de Spiritualitate Focul Sacru va indreapta pasii spre cunoasterea de sine prin vechea cale initiatica zamolxiana, mantuirea fiintei umane stand in redescoperirea esentei sale divine.