orange.ro
 

metafizica


Titlu: metafizica
Descriere: METAFIZICA = parte a filozofiei avand drept obiect cunoasterea absoluta, studierea fenomenelor care nu pot fi percepute cu simturile noastre, care depasesc cadrul experientei.
URL: http://metafizica.pers.ro

Categorie: educatie si cultura > religie si spiritualitate
Cuvinte cheie: reincarnare, ezoterism, ocultism.initiati, maestri, orient, extraterestri, 2012, apocalipsa, zodii, era

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

everystudent.ro
www.everystudent.ro: Raspunsuri despre viata si Dumnezeu. Acest site este un loc in care poti descoperi si studia in liniste raspunsuri la probleme legate de viata si Dumnezeu.

Consultanta tarot online
Cabinet online de consultanta astrologica , numerologie , astrologie si cartomantie . Informatii utile despre horoscop, spiritualitate si astrologie .

Poarta eternitatii - portal servicii funerare Romania
Portal servicii funerare ce contine lista firmelor din Romania care activeaza in domeniul serviciilor funerare: agentii pompe funebre, servicii funerare, transport funerar intern si international, repatrieri, medic constatare deces, eliberare certificat deces, sicrie, incinerari, locuri de veci.

Cartomantie
Arta cartomantiei este practica divinatiei ce mai frecventa in randul culturilor si a natiunilor din intreaga lume. Multi folosesc metode de ghicit in 24, in 32, in 52 de carti sau in carti de tarot pentru a intelege evenimentele din viitor.

777 magic - mister si magie
Lumea 777. O incursiune in filozofie, magie,Talmacirea Viselor, mistica, practica yoga,Tratamente naturiste, ocultism, fracmasonerie, new age, tantra, kabalah istoria religiilor