smokemania.ro
 

Complex Manea Orsova


Titlu: Complex Manea Orsova
Descriere: Complexul Manea din Orsova va ofera servicii complete de turism, printre care cazare la hotel sau pensiune si croaziere pe dunare.
URL: http://www.complex-manea.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: hotel orsova, pensiune orsova, croaziere pe dunare

Acest site a fost adaugat in data de 22/06/2009

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 1085

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiunea Casa Markus
Oferta de cazare in localitatea balneara Baile Boghis

Pensiunea Paloma
Pensiunea PALOMA Brasov este situata in Centrul Civic al Brasovului, ofera 16 - 18 locuri de cazare distribuite in 7 camere single, duble si de 3 locuri. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, TV cablu, internet. Gradina are amenajat loc de joaca pentru copii, gratar si parcare auto.

Hotel Albena
Albena Bulgaria is the best source for news, prices, trips, vacations for this beautiful resort, Albena Bulgaria. Hotel Albena gasiti imagini, informati despre ofertele de cazare in statiunea Albena din Bulgaria. Profitati din plin de o cazare la hotel in albena prin conceptul all inclusive.

Cazare muncitori Iasi
Camere de inchiriat in Iasi, in regim de hostel. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 1, 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj.

Oferte Paste
Oferte Paste Valea Prahovei, pachete promotionale pretul minim garantat. Cele mai bune oferte de pe piata romanesca, comod si simplu doar cu un telefon.