vivacredit.ro
 

Vila Izvor


Titlu: Vila Izvor
Descriere: Vila Izvor Sinaia - cazare Sinaia,cazare in sinaia, vila Sinaia, pensiune Sinaia, parcare, curte, facilitati, conditii excelente, foisor, gratar
URL: http://www.vilaizvor.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Vila Izvor Sinaia - cazare Sinaia, cazare in sinaia, vila Sinaia, pensiune

Acest site a fost adaugat in data de 19/06/2009

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 1914

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bed&breakfast Pensiunea Park
Pensiunea PARK este situata in zona centrala a Timisoarei, la 5 minute de plimbare de cele mai importante atractii ale orasului(Catedrala Mitropolitana , Piata Operei, Centrul Istoric), intr-o ambianta selecta, in apropierea unui minunat parc.

Cazare ieftina in Deva
http://www.cazare-deva.ro/default.asp A-Deva Accommodation va ofera spre inchiriere apartamente si garsoniere in regim hotelier in Deva la cele mai bune preturi. Daca doriti sa va bucurati de un sejur cat mai placut in Deva alegeti oferta noastra de cazare in apartamente in regim hotelier nou renovate, mobilate si complet utilate.

Ghid turistic Apuseni
Ghid turistic Arieseni : Cazare Arieseni, cai de acces, spatii de cazare, atractii turistice, Vremea Arieseni, trasee marcate pentru drumetii, albume de fotografie, traditiile din Tara Motilor, informatii Apuseni.

Complex Hotelier Rimini Plaza Cluj
Oferta noastra cuprinde: Servicii de cazare **** Conference Center: 2 Sali de conferinta dotate cu tehnologie de ultima ora: Sala „Garibaldi” – 150 locuri si Sala „Venetia” – 24 locuri Restaurante pentru organizare evenimente Relaxare: sauna finlandeza, teren de fotbal dotat cu nocturna si covor sintetic de ultima generatie Alte servicii: catering, rent-a-car, transport oaspeti, parcare pazita.

Cazare Bacau
Hotel Bohemia este o constructie noua cu arhitectura clasica, este amplasat pe Str. Gh. Donici, in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau.