orange.ro
 

Vila Izvor


Titlu: Vila Izvor
Descriere: Vila Izvor Sinaia - cazare Sinaia,cazare in sinaia, vila Sinaia, pensiune Sinaia, parcare, curte, facilitati, conditii excelente, foisor, gratar
URL: http://www.vilaizvor.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Vila Izvor Sinaia - cazare Sinaia, cazare in sinaia, vila Sinaia, pensiune

Acest site a fost adaugat in data de 19/06/2009

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 1835

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Bran Moeciu
Portal cu oferte de cazare in Bran Moeciu. Un site cu oferte de cazare in Hoteluri, Pensiuni, Vile sau case particulari Bran Moeciu. Aici veti gasii oferte de cazare oferte speciale sau Oferte Revelion Bran Moeciu!

Hotel Rao
Hotelul nostru ofera conditii de cazare la nivel de 3 stele ! Camerele au wifi, minibar, tv si o atmosfera relaxanta, odihnitoare! Restaurantul are capacitatea de 250 de locuri,este locul ideal pentru organizarea evenimentelor dumneavoastra:nunti, botezuri, conferinte,etc.

Cazare Costinesti. Oferte cazare Costinesti
Cazare Costinesti - Lista actualizata cu unitatile de cazare din Costinesti. Veti putea gasi oferte de cazare la pensiuni, vile si hoteluri cu galerie foto, prezentari video, date de contact, localizare pe harta.

CAZARE in ROMANIA
Cazare Romania. Cazare pensiuni, vile si hoteluri - oferte de cazare la pensiuni, vile si hoteluri din Romania cu rezervari online. Tarife de cazare actualizate direct de la proprietari.

MOTEL SERBANI
Inchiriez in regim hotelier garsoniera ( 35 euro/zi), apartament 2 camere ( 250 ron/zi ), apartament 3 camere ( 300 ron/ zi). .Motelul are Bar , Restaurant si Terasa .Organizam Nunti , Botezuri , etc. Adresa Motelului: Sos. Fundeni, Nr. 50 C ( la 2 kilometri de Spitalul Fundeni )Pentru detali si rezervari :0761/74.50.96