elefant.ro
 

TipoMedia - Carti de vizita


Titlu: TipoMedia - Carti de vizita
Descriere: Cartea de vizita este primul element prin care se stabileste o relatie de afaceri. Carti-Vizita.org va pune la dispozitie mai multe modele de carti de vizita pe care le puteti comanda online.
URL: http://www.carti-vizita.org

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: carti de vizita, comanda online

Acest site a fost adaugat in data de 03/06/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Controlul intern
Cu o experienta vasta in controlul managerial intern, firma noastra este de departe pe primul loc in topul companiilor care ofera astfel de servicii conexe de consultanta. Daca doriti sa va convingeti, contactati-ne pentru oferta.

Lacuri tratarea lemnului
Lacuri pentru tratarea lemnului de calitate superioara. Paflora va asteapta cu oferte promotionale la lacuri pentru tratarea lemnului.

Afaceri de vanzare
Daca sunteti investitor si cautati afaceri de vanzare, atunci profit360 este exact ce cautati. Va asteptam pe cel mai nou si complex portal de afaceri din Romania unde veti gasi diverse afaceri de vanzare. Profit360 va poate ajuta in gasirea celor mai bune solutii pentru afacerile dumneavoastra ce le aveti spre vanzare sau cumparare.

Proiectam si executam fantani arteziene publice
Executam si proiectam fantani arteziene pentru centre comerciale si publice, fantani controlate de program, fantani muzicale, fantani pe teren, cu jeturi laminare colorate, caderi de apa, perdele de apa, cascade. Tel 0720211883, Fax 0268545730

Sonorizari evenimente
Mixaj S&M ofera servicii profesionale pentru sonorizari evenimente. Daca sunteti in cautare de o firma ce se ocupa cu sonorizari evenimente, noi suntem ceea ce cautati. Indiferent ca aveti o nunta, un botez sau un alt eveniment important, firma noastra detine echipamentele potrivite pentru orice tip de sonorizari evenimente ati avea nevoie.