orange.ro
 

Paintball Cluj


Titlu: Paintball Cluj
Descriere: Paintball in Cluj Napoca, Joaca paintball cu armele si echipamentele oferite de firma noastra. Organizam teambuilding-uri cu activitate principala paintball
URL: http://www.armyofpaintball.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: paintball, Cluj Napoca, teambuilding

Acest site a fost adaugat in data de 02/06/2009

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 897

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Depozit Online Airsoft - Replici arme
Cel mai mare depozit din Romania! Arme airsoft, bile airsoft, echipament militar, lanterne tactice, electrosocuri.\\r\\nBranduri de top: Tokyo Marui, KSC, SYSTEMA, Marushin,JB UNICORN (Taiwan) si ABBEY SUPPLY (Marea Britanie)\\r\\nFENIX-China, G&G Armament.

CS Marubashi
Clubul Sportiv Marubashi a fost infiintat pentru a promova, dezvolta si practica Aikido. AIKIDO este o arta martiala ce are la baza armonia intre spirit, minte si trup si relatia interumana. AIKIDO poate fi practicat de orice persoana, fiecare practicant avand posibilitatea de a-si depasi limitele fizice si spirituale.

Transmisiuni meciuri live online
Esti iubitor de Fotbal, Tenis, Baseball, Baschet, Handbal, Hokey, Sporturi cu motor, Rugby, Volei sau alte sporturi populare? Portalul Meciuri Live va pune in legatura cu transmisiunile live ale meciurilor si partidelor din oricare sport enumerat mai sus, inclusiv cu circuite si curse de masini. Listele sunt actualizate in fiecare zi si va ofera mai multe legaturi prin intermediul carora se pot urmari meciuri transmise in direct.

http://ponturisportive.net
Acest site va ofera cele mai bune ponturi sportive si speram sa fiti alaturi de noi.

new order 2007 Galati
site-ul oficial al uneia din cele mai noi brigazi din Peluza Nord Glatai