vivacredit.ro
 

Paintball Cluj


Titlu: Paintball Cluj
Descriere: Paintball in Cluj Napoca, Joaca paintball cu armele si echipamentele oferite de firma noastra. Organizam teambuilding-uri cu activitate principala paintball
URL: http://www.armyofpaintball.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: paintball, Cluj Napoca, teambuilding

Acest site a fost adaugat in data de 02/06/2009

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 924

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

www.sportcopii.com
Scrima este un sport care poate fi practicat in aceeasi masura atat de adulti, cat si de copii. Este un sport de recreere si fitness ,dezvolta armonios corpul si intareste psihicul.

FIFA BEST
FiFa Best / Comunitatea Nr 1 din Romania cu Premii Fabuloase vino inscriete si poti castiga 100% www. fifa-best. org/forum Pariuri Bet Online / Games / Filme News 2008 / Muzica. . ETC si multe alteleTe asteptam sa ne Vizitezi si sa te Inregistrezi.

Echipament Inot Tyr - Ochelari Casca Costume
Magazin online de echipament sportiv si accesorii pentru inot marca Tyr: ochelari, casti, costume de baie si competitie, slipi, palmare, plutitoare, plute, labe, dopuri urechi, clips nas, papuci, rucsace, genti, tricouri, t-shirt, pantaloni scurti, short, sepci, geci, prosoape, cronometre.

Cluburi Sportive
Reprezinti un Club Sportiv din Romania ? Inscrie-ti Institutia, in comunitatea Cluburi-Sportive.ro Agenda Evenimentelor Sportive din Romania. Inregistrarea pe portal este Gratuita si ai posibilitatea de a adauga evenimente.

Sportul Salajean - stiri sportive din Salaj
Stiri si informatii sportive din judetul salaj, interviuri si comentarii sportive salaj, meciuri live-text salaj, stiri sport salaj, stiri sport fc zalau, stiri sportive hc zalau, stiri sportive cs remat, stiri sport fc silvania simleu, campionate salaj, rezultate salaj, clasamente salaj