vivacredit.ro
 

locuridemunca.ro


Titlu: locuridemunca.ro
Descriere: LOCURIDEMUNCA.RO-Cel mai mare Jobs Web Directory din Romania.Milioane de locuri de munca in tara si-n strainatate te asteapta
URL: http://www.locuridemunca.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, job, joburi

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca
Afla totul despre locurile de munca disponibile din tara dar si din strainatate. Informatii pretioase despre diversele locuri de munca care te pot interesa.

Joburi din toate domeniile | Anagajari
Noi reinventam recrutarea. Accesati primul site de recrutare business. Oferte de locuri de munca. Cereri de locuri de munca. Lista companii care fac angajari. Joburi din toate domeniile de activitate. Vizitati site-ul www.businessrecruitment.ro si va convingeti.

Lorivas - Servicii pentru Familie
Cu Lorivas gasesti bona pentru copilul tau, menajera pentru curatenia casei, ingrijitori batrani, instalatori, si alti prestatori de servicii pentru familia ta.

Locuri de munca in Uniunea Europeana
Suntem prima platforma online care aduce laolalta atat ofertele de munca de pe piata online din Europa cat si o complexa baza de date a persoanelor care isi cauta un loc de munca.

Vrei salariu de manager?La VipStudio se poate.
Cine suntem noi? O echipa tanara si pasionata de ceea ce facem. Suntem dedicati 100% in pregatirea unui model, astfel incat, cu ajutorul nostru, modelele descopera toate tainele acestei activitati, progreseaza si isi maresc castigurile treptat, dar sigur, pe masura ce acumuleaza experienta necesara.