elefant.ro
 

Hanoi Language and Culture Tours - Learn Vietnamese


Titlu: Hanoi Language and Culture Tours - Learn Vietnamese
Descriere: Learn Vietnamese, Vietnamese Language Tour Course
URL: http://www.hanoilanguagetours.com/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 25/05/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

ANUP International
ANUP-Internațional este o organizație înființată în anul 2006, având ca obiect de activitate educația adulților la nivel european și internațional, atât în domeniul formării profesionale, cât și în cel al dezvoltării personale a adulților.

Intensa
Intensa este un complex furnizor de training si evenimente în domeniul juridic din ţară, oferind o gamă diversificată de cursuri de pregătire, de la admiterea la facultatea de drept, până la admiterea în profesia dorită (barou, notariat, magistratura). Instituţia ajută cursanţii să îşi atingă potenţialul academic maxim şi să aibe parte de cariera dorită.

Lucrari de licenta
Va punem la dispozitie lucrari de licenta, lucrari masterat si dizertatii din absolut toate domeniile. Cel mai bun raport calitate - pret!

Coaching
Coaching Vision organizeaza cursuri de coaching si dezvoltare personala pentru firme si persoane fizice.

Beauty and Color
Scoala Beauty&Color ofera o perspectiva contemporana si inovatoare asupra educatiei in machiajul profesional, perfect sincronizata cu trendurile internationale in domeniu. Pentru ca fiecare cursant sa obtina rezultate optime, programele Beauty&Color se desfasoara cu un numar restrans de participanti, intr-un studio cu dotari de ultima ora si cu o gama larga de produse profesionale de machiaj pentru practica.