orange.ro
 

www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS


Titlu: www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS
Descriere: Magazin de prezentare si vanzare pentru produse GPS ( navigatii sau navigatoare auto gps) . Preturi si configuratii de importator .Produsele sunt numai din gama fruntasa a GPS - urilor , avand car kit (handsfree auto) si modulator FM ca accesorii principale.
URL: http://www.JuniorTek.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: GPS, Navigatii auto GPS, navigatii GPS, navigatii cu igo, gps cu igo, gps auto, navigatii auto

Acest site a fost adaugat in data de 12/05/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 175

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchirieri auto - Inchirieri masini
Oferta diversa de servicii de inchirieri masini: inchirieri auto, inchirieri auto cu sofer, transfer aeroport, transfer intre orase, inchirieri minivan 9 locuri. Aici puteti beneficia de cele mai bune oferte de pret pentru aceste servicii.

Turbosuflante - Turbo\'s Hoet
In prezent, datorita folosirii turbosuflantelor pentru motoarele cu motorina, s-a ajuns la performante ridicate ale automobilelor, la diminuarea consumului de combustibil precum si la reducerea poluarii mai mult decat in cazul in care ar fi fost folosite motoare turbo pe benzina. Turbo\'s Hoet este singura companie din Europa care poate garanta o calitate reala a turbosuflantelor pe care le comercializeaza.

chestionare auto
Teste si chestionare auto pentru toti viitorii posesori de permis auto. Locul in care orice sofer vine.

Service Auto Wheels Pitesti
Service auto Wheels este service auto in Pitesti ce face cu piese auto de origine, reparatii auto si verificare ITP. La noi poti face revizia auto, schimb ulei si echilibrare roti, facem diagnoza electrica si service pentru masini de raliu.

San Bernardino Traffic School Online
http://www.sanbernardino-trafficschool.com/