orange.ro
 

www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS


Titlu: www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS
Descriere: Magazin de prezentare si vanzare pentru produse GPS ( navigatii sau navigatoare auto gps) . Preturi si configuratii de importator .Produsele sunt numai din gama fruntasa a GPS - urilor , avand car kit (handsfree auto) si modulator FM ca accesorii principale.
URL: http://www.JuniorTek.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: GPS, Navigatii auto GPS, navigatii GPS, navigatii cu igo, gps cu igo, gps auto, navigatii auto

Acest site a fost adaugat in data de 12/05/2009

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 175

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Curs conducere preventiva, conducere defensiva, ecologica
Skop driving organizeaza cursuri de conducerea defensiva, preventiva si ecologica, defensive driving. Cursul se recomanda utilizatorilor individuali si companiilor prin faptul ca atrage atentia asupra limitelor automobilelor si a limitelor umane.

AutoKom Piese auto online
Piese auto - AutoKom va ofera o gama larga de piese auto si accesorii auto. Daca piesele pe care le cautati nu se regasesc pe site , puteti solicita oferta pret.

service auto volkswagen
Service-ul nostru asigura reparați volkswagen dar si pentru alte modele auto. Suntem specializați in ford dar si multi-marca si asiguram service si reparații auto pentru : motor, sisteme de frânare, schimb ambreiaj, schimb ambreiaj, distributie.

Combina agricola
Combina agricola este benefica pentru munca la camp. Combina agricola este utila pentru secerat, treierat, si curata boabele de invelisul protector.

Folie auto autorizata LLumar
Detail Protekt va ofera montaj de folie auto omologata LLumar la cele mai mici preturi. Aplicam folie auto in Bucuresti fara a demonta geamurile masinii. Montaj folie cladiri cu protectie solara, antiefractie si vizuala, folii termopane.