vivacredit.ro
 

www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS


Titlu: www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS
Descriere: Magazin de prezentare si vanzare pentru produse GPS ( navigatii sau navigatoare auto gps) . Preturi si configuratii de importator .Produsele sunt numai din gama fruntasa a GPS - urilor , avand car kit (handsfree auto) si modulator FM ca accesorii principale.
URL: http://www.JuniorTek.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: GPS, Navigatii auto GPS, navigatii GPS, navigatii cu igo, gps cu igo, gps auto, navigatii auto

Acest site a fost adaugat in data de 13/05/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 176

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Piese auto
Deka Auto Grup comercializeaza piese auto de la cele mai importante firme din domeniu. In oferta noastra veti gasi o gama variata de piese auto pentru toate marcile de autoturisme. Pe langa piese auto, pe siteul nostru veti gasi si uleiuri auto. Atat piesele auto, cat si uleiurile sunt la preturi avantajoase, pentru ca oricine sa beneficieze de produse de calitate si originale.

Incarcare freon auto , incarcare freon
Incarcare freon , incarcare freon auto. Servicii profesionale de incarcare freon auto pentru orice tip de autovehicul: bmw , ford , audi , mercedes , renault , opel , seat , logan , vw ,skoda . Cele mai bune preturi doar pe www.incarcare-freon.ro !

Optimal Auto service auto Arad
Service si diagnoza auto reparatii si intretinere, tunning auto. Apelati la Optimalauto pentru intretinere clima auto sau vulcanizare auto cat si pentru inchirieri auto arad, rent a car arad, electrica auto, cip tuning, auto tuning, mecanica auto arad, reglare unghi de fuga.

Detectoare radar GPS-RD pentru radare fixe si mobile
www.radar-gps.ro vinde detectoare radare legale si statii radio CB, online sau prin magazinul din Str. Mihai Eminescu, nr. 121, Sect. 2, Bucuresti. Detectoare de radare cu voce, remote, cordless, banda Ku, detectie mare, o tehnologie performanta in depistarea alarmelor false, posibilitatea selectarii benzilor radar. Detectoare de radare Bytrex, Cobra, Whistler, Escort, PNI, Beltronics. Statii emisie receptie si antene statii TTI, President, Midland Alan, Sirio. Livrari in toata tara prin curier

Tractari auto Bucuresti - Servicii de tractare non stop
TRACTARI AUTO BUCURESTI 0724.053.043, servicii de tractari auto NON-STOP pe autoplatforma de tractari auto specializata. Tractari non-stop extern si intern,tractari auto pe teritoriul UE si alRomaniei, tractari internationale, transport utilaje bobcat,inchirieri bobcat. Servicii similare celor de la asistenta dacia.