vivacredit.ro
 

www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS


Titlu: www.JuniorTek.ro - Importator produse GPS
Descriere: Magazin de prezentare si vanzare pentru produse GPS ( navigatii sau navigatoare auto gps) . Preturi si configuratii de importator .Produsele sunt numai din gama fruntasa a GPS - urilor , avand car kit (handsfree auto) si modulator FM ca accesorii principale.
URL: http://www.JuniorTek.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: GPS, Navigatii auto GPS, navigatii GPS, navigatii cu igo, gps cu igo, gps auto, navigatii auto

Acest site a fost adaugat in data de 12/05/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 176

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Magazin Piese Auto Online Turbo Exim Bucuresti
Magazin Piese Auto Online Turbo Exim Bucuresti Preturi avantajoase pentru accesorii auto, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CITROEN, DACIA, FIAT, FORD, HYUNDAI, LAND ROVER, MERCEDES, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SUBARU, TOYOTA, VW

Casco
Polita de asigurare de tip Casco este cu totul diferita fata de Asigurarea de Raspundere Civila auto RCA. Scopul acesteia este de a proteja patrimoniul asiguratului, pentru a despagubi daunele suferite de automobilul asigurat, nu ca in cazul politei RCA care are scopul despagubirii unui tert pagubit. Prin intermediul platformei RCA Activ poti alege polita casco care ti se potriveste comparand ofertele celor mai mari asiguratori de pe piata din Romania.

www.tuningautoaccesorii.ro
Tuningautoaccesorii.ro este un site care ofera spre comercializare stopuri tuning, eleroane, alarme auto, lumini de zi, filtru k&n, husa capota, anvelope atv, girofar gabarit, bara girofare, covorase auto si multe alte accesorii auto tuning. De asemenea pe site exista si datele de contact ale firmei SC PROMOTOR SRL si conditiile de livrare ale produselor.

Montaj parbrize la domiciliu
Vindem si montam parbrize pentru autovehicule,camioane si utilaje in Bucuresti si imprejurimi

Inchirieri limuzine Constanta si Bucuresti
Servicii inchirieri limuzine ce acopera toata paleta de nevoi a unei clientele ce se asteapta la un serviciu profesional, in Constanta, Bucuresti si celelalte orase. \\r\\n