elefant.ro
 

flamingo.ro


Titlu: flamingo.ro
Descriere: Flamingo - Computere, GSM, Electronice si Accesorii. Livrare gratuita oriunde in tara. 7% reducere pentru comenzi on-line.
URL: http://www.flamingo.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: flamingo, Computere, GSM, Electronice, livrare gratuita

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aer conditionat
Aer Conditionat, Aer Conditionat Nou, Montaj Aer Conditionat, Service Aer Conditionat, Completare / Umplere Agent Frigorific (Freon), Curatare / Igienizare / Schimbare Filtre, Curatare / Igienizare – Turbina, Modificari Mutari Aer Conditionat, Climatizare / Ventilatie,

Piese si accesorii auto la cel bun pret
Companie specializata in distributia si comercializarea pieselor si accesorilor auto, vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama diversificata de piese si accesorii auto, atat din punct de vedere al marcilor comercializate cat si din punct de vedere al utilizarii lor. Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri, am decis sa lansam un magazin online pentru vanzarea pieselor si accesorilor auto

Mazagin Online Corpuri de Iluminat
Mazagin Online Corpuri de Iluminat Universul Luminii va ofera acum accesul la o larga gama de corpuri si solutii de iluminat perfect adaptabile oricaror gusturi sau stiluri de viata, impunand un ridicat standard in tehnologie si design.

kit gel
Daca usurinta cu care se trateaza unghiile cu gel v-a convins si va hotarati sa aplicati acest tratament chiar la dumneavoastra acasa, veti avea nevoie de un kit unghii care sa includa gel uv, primerul pentru unghii, lampa cu ultraviolete, pensule.

Calculatoare Second Hand cu Garantie
Site-ul nostru are peste 15 000 de produse, toate cu garantie, laptopuri refurbised sau second hand, unitati, monitoare, accesorii la cele mai mici preturi. Avem tablete atat de la Apple dar si de la Lenovo sau Samsung, cu garantie minim 2 ani.