elefant.ro
 

tourneo.ro


Titlu: tourneo.ro
Descriere: Rezervari de camere la hoteluri din Romania. Disponibil online. Fax si email de confirmare in max. 2 minute.
URL: http://www.tourneo.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: tourneo, hoteluri Romania

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Oferte pentru Revelion si Craciun
Oferte pentru revelion si pentru craciun, acolo unde doresti, pe destinatii, pe zone, categorii de cazare, localizare pa harta google

Vilele Romantic
l► www.cazarepaltinis.net Te asteptam la peniune Vilele Romantic in Paltinis sa petreci o frumoasa vacanta de iarna. www.cazarepaltinis.net

Pensiunea Briza Deltei
Situata in localitatea Crisan, pe malul bratului Sulina, intr-un cadru natural extraordinar oferit de catre Delta Dunarii, pensiunea Briza Deltei se afla la mila 13 pe canalul Sulina la o distanta de 25 de mile de Tulcea.Dotarile pensiunii sunt moderne, camerele fiind amenajate cu mobilier nou, televizor color, cablu TV, acestea includ grup sanitar propriu cu apa calda permanent iar pe timp de iarna cu incalzire centrala.

Cazare Olanesti
Cazare Olanesti - Vila Bonsai se gaseste in imediata apropiere a centrului statiunii Olanesti, in vecinatatea hotelului Suprem si a Bisericutei lui Horea din Albac. \\r\\n Vila a fost data in folosinta in primavara anului 2008 si are in componenta 2 apartamente si o garsoniera, fiecare avand baie proprie si bucatarie!

Cazare vila Evergreen
Iubitorilor de vacante la munte in Bucegi le oferim una dintre cele mai tentante oferte de cazare la pensiuni si vile Predeal, unde, alaturi de gazduire pentru familiile cu copii se pot desfasura si activitati recreative de team building. Accesul animalelor de companie este permis in orice sezon.