orange.ro
 

Saltele


Titlu: Saltele
Descriere: Saltele ortopedice de calitate, pentru un somn sanatos. Elimina durerile de spate printr-o saltea de calitate.
URL: http://www.med-care.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: saltele, saltele de calitate, saltele lux, saltele ortopedice, dureri de spate, somn, magnetoterapie

Acest site a fost adaugat in data de 16/04/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Nioxin Romania
Nioxin regenereaza suprafata scalpului cu pana la 34% mai mult in comparatie cu un scalp netratat exfoliind intr-o maniera extrem de delicata.

Mediclim - import si distributie a aparaturii si a reactivilor de laborator
Mediclim firma import si distributie a aparaturii si a reactivilor de laborator, asistenta tehnica si service specializat, distribuitor exclusiv BioMerieux. Domeniile in care Mediclim ofera solutii sunt Microbiologie, Imunologie, Transfuzie/ Hematologie, Biochimie/ HPLC, Biologie Moleculara si Neutralizare Deseuri Infectioase.

Psiholog Timisoara
Ai nevoie de ajutorul unui profesionist? Poti beneficia de psihoterapie si consiliere in cabinet sau de consiliere online, hipnoza clinica, sprijinul si indrumarea de care ai nevoie.

Stomatolog Craiova
cabinetul stomatologic whitekiss - craiova va pune la dispozitie toata gama de servicii medicale stomatologice, atat experienta stomatologica, cat si aparatura moderna din dotare garantand calitatea lucrarilor. folosim materiale si instrumente de ultima ora, consumabile de unica folosinta. cabinetul nostru respecta normele u.e. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate.

Magazin naturist
Baile cu apa cu shungit sint recomandate pentru tratarea si profilaxia urmatoarelor afectiuni: alergie, varicela, matreata, caderea parului, afectiuni ginecologice, hipertensiune si multe altele. Deci fie ca folosesti apa vie, crema de shungit, chipsuri shungit sau ca urmezi un tratament cu argila o sa simti aceleasi efecte vindecatoare asupra afectiunilor pe care le prezinti.