vivacredit.ro
 

Legislatie


Titlu: Legislatie
Descriere: LEGISLATIE - Sub aceasta deviza, o legislatie nu poate fi decat un ansamblu de norme edictate sa instaureze si sa mentina ordinea sociala. O legislatie a unui stat urmareste sa conduca si sa indrume activitatile indivizilor precum si a tuturor entitatilor din cadrul unui stat.
URL: http://www.legislatie.legislatieromaneasca.ro/

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Legislatie

Acest site a fost adaugat in data de 16/04/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet mediere Gabriela Cosoianu
Cum sa faci pace? Mergi la mediator\\r\\nTU esti cel care dai solutii si nu un mediator sau altcineva. TU esti cel care iei decizii. Nimeni altcineva nu poate decide in locul tau.\\r\\nTimp redus\\r\\nCosturi reduse\\r\\nNivelul scazut al stresului\\r\\nDecizia apartine partilor\\r\\nPastrarea confidentialitatii\\r\\nProcedura flexibila, (se decide de comun accord locul si durata sedintei de mediere)\\r\\nPastrarea relatiilor intre persoanele aflate in conflict

juridice.ro
JURIDICE.RO - STIRI.JURIDICE, Opinii, Comentarii, Discutii, Profesionisti, Documentare, Resurse - un serviciu Juressa.NET

AVOCAT, 0744271251
AVOCAT, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare/ 0217251566, 074427125.

Avocat drept fiscal Bucuresti
Cabinet avocat Andrei Elena are experienta in contencios administrativ si va poate reprezenta in instanta. Daca vreti sa depuneti o contestatie impotriva actelor de control fiscal este bine sa consultati un avocat bun. Avocat Elena Andrei va poate ajuta cu consultanta fiscala si cu actiune in contencios administrativ si va poate asista juridic in drept fiscal la instante din Bucuresti.

Mediator in Infractiuni
Birou mediere infractiuni. Acordul de mediere inlatura raspunderea penala ori ajuta la individualizarea unei pedepse mai mici. Alege medierea! Mediem orice tip de infractiune!