elefant.ro
 

ultrapro.ro


Titlu: ultrapro.ro
Descriere: Vino. Viziteaza. Descopera. In magazinele Ultra PRO Computers gasesti tehnologia care ti se potriveste! Produse performante, noutati, consultanta, orice ai cauta specialistii nostri au ULTRAsolutii.
URL: http://ultrapro.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: Ultra PRO Computers, produse IT

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

TABLETE IEFTINE - Comercializam tablete ieftine 3G
Tablete 3G cu functie de telefon si conectare la net prin cartela SIM. Tablete ieftine cu sistem Android. Prin simpla introducere a cartelei SIM direct in tableta, va conectati si navigati pe internet cu viteza 3G oferita de operator, sau puteti efectua apeluri telefonice la fel ca de pe un telefon mobil.

Reparatii Calculatoare Laptop Vitan
Service profesional de reparatii laptop,calculatoare,tablete, reparam orice model de laptop,calculator sau tableta, se ofera garantie.pentru mai multe informatii va asteptam la sediul nostru din Calea Vitan nr. 49-55 (in incinta benzinariei Petrom) sau va putem oferi informatii la nr. de tel 0721044354 sau 0771488009.

Belconn - conectica de retea
Belconn - Conectica profesionala de retea importata si distribuita in Romania prin General Group

Learning Management System
MS Technosoft provide full cyclic web development & web designing services in Website Development, Dynamic Web Application, Software Development, ASP.NET Development, ERP Solution & customizations in India.

Tutoriale 4Strike
Acest forum este frumos are unelele categorii de discutii...