orange.ro
 

Passenger Transport with Coach


Titlu: Passenger Transport with Coach
Descriere: Our company, founded in 1991, is fully equipped to meet the needs of the both the business and leisure traveler. Our vehicle fleet comprises micro-buses, midi-buses, and coaches, with capacity from 6 to 54 passengers.
URL: http://kerekbt.hu

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: passenger transport, bus, coach, minibus, midibus

Acest site a fost adaugat in data de 09/04/2009

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 616

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Transilvania Romania
Destinatii turistice din Romania. Site dedicat turismului romanesc.

Sejur Romania
Blog despre top destinatii turistice ale Romaniei in care sa petreceti un sejur de vis. Vizualizati acum cele mai importante obiective turistice ale Romaniei pentru a sti unde sa va petreceti vacanta. Datorita parteneriatului cu www.inromania.info va punem la dispozitie un ghid complet de turism. Romania turistica este acum doar la un clic distanta.

Oferte city break
Ama Tours vine in intampinarea clientilor sai cu multe oferte city break deosebit de atractive pentru toate destinatiile de top in Europa si nu numai. Permanent avem disponibile oferte de city break in Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Berlin, Dublin, Istanbul, Lisabona, Lyon, Madrid, Moscova, Roma, Tel Aviv, Viena, Venetia, Budapesta, Copenhaga, Praga si Riga.

Harta Romaniei
Harta geografica si rutiera a Romaniei , distantele si traseele catre punctele de atractie turistica sau locatile alese de tine.

Să Vizităm
Un website unde poţi găsi cele mai noi şi mai interesante locuri de vizitat