vivacredit.ro
 

Passenger Transport with Coach


Titlu: Passenger Transport with Coach
Descriere: Our company, founded in 1991, is fully equipped to meet the needs of the both the business and leisure traveler. Our vehicle fleet comprises micro-buses, midi-buses, and coaches, with capacity from 6 to 54 passengers.
URL: http://kerekbt.hu

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: passenger transport, bus, coach, minibus, midibus

Acest site a fost adaugat in data de 09/04/2009

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 645

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Piatra Neamt .
Situat in partea de Nord-Est a Romaniei, municipiul Piatra Neamt se afla intr-o depresiune, la confluenta a doua rauri, Cuejdi si Bistrita. Calatorul care poposeste aici dupa ce a strabatut Sudul torid al tarii, va fi placut surprins sa descopere acest mic Paradis, asemeni unei statiuni de vacanta, unde timpul pare sa se fi oprit in loc, de unde si numele de Perla Moldovei, pe drept atribuit orasului Piatra Neamt.

Vrem sa calatorim
Atunci cand ne dorim sa calatorim si nu avem informatii despre zona in care urmeaza sa mergem, ne putem concentra atentia catre un site plin de informatii utile. Vezi la noi si cat te costa fiecare plimbare in lume.

Turism in Sebes
Anunturi din Sebes, ghid firme si institutii din Sebes, precum si informatii generale, istorie, monumente, atractii turistice si poze din orasul Sebes

targoviste intr-un click
portalul orasului targoviste.toate informatiile despre orasul tau.targoviste online

Obiective turistice online
Obiective turistice din cele mai frumoase orase ale lumii - Ghid de calatorie cu destinatii turistice din Romania si din strainatate - Planifica-ti calatoria si alege cele mai frumoase obiective pe care sa le vizitezi